30.12.2008 | 12:46
Bok svi,
SBNG za početak i neka vam u novoj godini na stolu osvane nova pila sa stiliziranom ilustracijom odgrižene jabuke.
a sad, pitanje:
situacija je pomalo komplicirana a kao se nalazimo tu gje jesmo (hrvatska) nema apple genija po apple storovima koji mi mogu pomoći...
imam 4 maila (na svojoj domeni, t-com, na faxu i me.com)
naravno, nisu svi jednako korišteni ali po sistemu 80/20 ipak su svi povremeno u pogonu.
imam pro-a, MBP i iPhone.
u potpunosti sam prešao na mail.app (iako mi neke stvari fale iz enturaža...) imam uključeno sinc-anje preko mobile.me no, ne mogu napraviti neke stvari koje bi mi dobro došle a nisam siguran niti da li su moguće.
e, sad...
ja bih:
SINHRONIZIRAO SVE MAILOVE u preglednicima.
to znači da bi bez obzira na kojoj sam mašini htio da se akcija napravljena na jednoj, sinc-a na ostale.
npr, radim u studiju i primam mailove sa svih account-a i trpam ih po mapama u ovisnosti od posla ili namjene.
završim s poslom i odem doma, a gle čuda, MBP sinc-an i na njemu je mirror situacije u mail.app sa pro-a. misim na to da su mailovi u mapama koje sam napravio na pro-u i oni koje sam pregledao ne moram ponovno pregledavati na MBP već se nalaze u mapama u koje sma ih pospremio na poslu.
pa recimo navečer, doma na MBP dobijem važan mail, pospremim ga u neku mapu i ujutro u studiju na pro-u vidim taj mail u mapi u koju sam ga pospremio večer prije na MBP.
eh, kad bi to još tako radilo na iPhone... no to čak i nije presudno.
najvažnije mi je to sinc-anje stolnog i prijenosnog.
jel to moguće?
ako jest, kako?
acc na mobile.me imam i uglavnom sam ga radi toga i napravio.
hvala unaprijed.