28.10.2011 | 12:28
iznenađujuće dobar za microsoftov os ,..? jeli to kompliment.
..što meni nevalja..instalirao sam dosada jedno stotinjak puta win7 (ili rodbini i prijateljima ili u win ili mješanim mrežama ali se uvijek radilo o microsoft serverskim riješenjima kao što su live server ili share point server ili activ directory,..a nekad i sve to zajedno)
u privatnoj instalaciji problemi su najčešći oko konfiguracija pogotovo gdje se radi o amd procesorima to pada samo tako
napominjem da sam uvijek instalirao Ulitimate ( i sama ta ograničenost na verzije je nedostatak)
kod video profesionalaca većina ih prijavljuje manje više iste probleme koje su imali i sa xp windowsima a mnogi će reći da je stari NT bio bolji
u mreži kao domain computers jako spor i kompliciran sa čestim crashevima i blokadama
jesi instalirao svaki update,..ima ih toliko da nakon instalacije ti sada treba dva dana do final udatea
ako je tako dobar što ga krpaju dva puta dnevno
,..imama ga i na macu kao bootcamp jer radim u coreldrawu i nekad prijateljima printam iz autocada
tu me prilično zadovoljava ali je upotreba jednostavna. naravno ako mislimo na čitanje emaila i surfanje onada je svako os dobar samo što ovaj košta a ubuntu je gratis