28.06.2013 | 09:55
za CS....imas ih od 100-500 eura...
....mada za obicnog klienta koji se nece zahebavati sa serverskim opcijama,vec samo cisto gledanje Satelita....dovoljan je i taj od 100 eura....mislim da je vise bitna sama podrska timova koji rade Enigmu 2 za odredjeni Box,i naravno posedovanje stabilne C linije,kako bi sve radilo lepo....
e sad pojavili su se na trzistu i Risiveri koji ne rade pod Enigma 2 Linuxu,vec imaju neke svoje sisteme u kojima postoje modifikovane verzije Emulatora(CCcam...MgCamg...Oscam)...i koji po pricama ljudi sa raznih foruma zavrsavaju posao,a ujedno poseduju u sebi i Media Player..Youtube...Web browser....
licno vec pune 4 godine koristim AzBox HD Elite,i meni zavrsava posao,posebno od kad je i Enigma lepo legla na njega(mada je i Oficijalni FW zavrsavao posao)....a pomenucu ti par modela,koje ne bi imao nista protiv da ih Imam:)
Amiko Alien 2(radi sa dva sistema..Spark i Enigma2...i jako dobar za Multimediu....)nekoliko timova razvija Enigmu za njega....
www.amikostb.com/?q=product&id=153
VU+..(ima vise modela,pa im je i cena razlicita....takodje mnogo timova ga podrzava...
www.vuplus.com
GigaBlue...takodje odlicna podrska...
www.opensat.de
DreamBox....o njemu se davno sve vec zna....postoje mnogi Klonovi,ali ljudi kazu,da takodje zavrsavaju posao...
www.dream-multimedia-tv.de/en/products
Azbox..
www.azbox.eu
ClarkeTech/Xtrend
IPBox 900/9000 HD.......
ima ih jos.....ali oko ovih se najvise pise po forumima.....
uskoro izlazi Azbox Titan...koji ce imati u sebi tri mocne stavke...Sat HD 2x Tuner+Android+XBMC....i preporuce cena ce biti oko 150 eura....ja to cekam...
jos da napomenem,za onog Prvod pomenutog Aliena 2....u sebi poseduje i DVB-T2 tuner....pa je zgodan i za zemaljske Digitalne kanale.....takodje jos neki modeli to podrzavaju,a neki Risiveri podrzavaju i opciju USB DVB-T tunera....
Azbox Titan
www.azupd.eu/azbox-titan/
ako te zanima do 100+ eura...
imas Amiko Alien 1...ili SkyBox F5.....zavrsavaju posao...
amikostb.com/?q=product&id=8
satellitedoctor.co.uk/shop/openbox-s10/
moj omiljeni SatForum....imas o svemu,ekipa iz ExYU....
www.novisf.com/wbb/index.php?page=Index