22.11.2024 | 19:17
Da se sve može bolje razumjeti, uvjek je potrebno vraćati se u povijest...tamo su svi odgovori. Počnimo s bližom ili početkom rata.
Kad je putin započeo svoju SVO, tada je zaprijetio svima i rekao da ako se bilo tko umješa, da će dobiti odgovor koji svijet još nije vidio. U počecima tog sukoba, šepurio se je kao paun. Sigurno se sjećate kad je rekao Šojgu da stavi nuke u najviši spupanj pripravnosti, i reakcije ministra. Ribanje nekog svog kgb_ovca kad ga je ponižavao i rekao mu je da se izjasni, jel to rat ili SVO. Ovaj rat je započeo sam s možda desetak ljudi koji su znali za tu operaciju. Što hoću reći, hoću reći da mi nemamo problem s Rusijom, imamo problem s običnim psihopatom, kojem izgleda nitko ne može ništa
Kako protumačiti dolazak frau Merkel u njegov dvorac i šetnju nekih doga oko kancelarke, a zna da se panično boji pasa.? Kako protumačiti dolazak Vučića gdje pred njih davi jazavčara i ustanovi da jazavčar ne može živjeti pod vodom ? Kako protumačiti tu njegovu veliku vukojebinu, gdje se oni jadnici iz neke pripizdine, dive kako Ukrajina ima asfalt i svjetla po selima, pa onda kradu wc-školjke, veš mašine i sl. Ovo je sve dokumentirano i nije nikakva propaganda.
Sad je vladek počeo polako skvičati, kad je razjebao cijelu zemlju i unazadio je tko zna koliko. Da sutra stane rat i da uzme cijelu Ukrajinu, koji će mu klinac kad mu je pusta i zaostala zemlja, koja boluje od bijele kuge i alkohola...Koga tu misli naseliti ? Mrtvih iz Rusije ima najmanje 750 k , to su samo osmrtnice koje ne lažu.
Idemo još malo rikverc. Iza WWII, Ukrajina i Bjelorusija su imali
stolicu u UN. Sad se javi kreten koji kaže da je to izmišljena nacija i da ona ne treba postojati !!!
Kad mu se je raspao CCCP, tada je potpisla izmjeđu ostalog i Rusija Budimpeštanski sporazum o vraćanju nuka iz Ukrajine i osim Rusije za to su garantirali VB, USA i Francuska. Tko je sve vrijeme davao plaće tim ljudima koji su bili uključeni oko tog projekta, pa zapad.
Moramo doći do WWII da se neke zablude nazovu pravim imenom. Rat je službeno počeo napadom na Poljsku, kad su VB i Francuska objavili Njemačkoj rat. Rusi nisu objavili rat, jer su bili na godišnjem, pa su tek nakon dva tjedna napali sjeverni dio Poljske
Pravilno bi bilo reći da je WWII započeo napadom
Njemačke i Rusije na Poljsku, ali zbog kasnije revizije povijesti nakon rata je to izostavljeno, jer su se igrom sudbine Rusi našli na pobjedničkoj strani. Mit o crvenoj armiji i njenom oslobađanju Evrope je obična floskula ( osim djela rata u Njemačkoj ) jer koga su oni to oslobađali ? Poljake od Poljaka, Mađare od Mađara , Bugare od Bugara, Rumunje od Rumunja....etc. Neke se tako loše oslobodili, da su ih morali dva puta oslobađati, poput Mađarske i Češke
Oni su
osvajali, a ne oslobađali. Pitajte Srbe, kako su ih ljepo oslobodili, mi smo imali sreću pa nas nisu oslobađači. Ovo su sve činjenice, kako god se one nekom sviđale ili ne i nije nikakva propaganda. Možemo pričati o mojoj namjeri, zašto sam ovo sve napisao, ali o faktima ne.
Besplatni hint.
Rusima se jedino može priznati, subverzivna ( komunjara u meni
) djelatnost, tu su br. 1 Stazi je držao Njemačku, Austriju i pola Balkana gdje i mi spadamo, dok je KGB imao Srbiju i ostatak Balkana, tako da se nemojte čuditi komentarima, gdje se na bilo koji način pravdaju potezi Rusije. Ima puno komentara od susjeda, ali ima jako puno naših građana, koji se ne mogu pravdati da su potpali pod neku propagandu, pa to nesvjesno čine, jer naša službena politika i tiskovine to ne promoviraju...ostaje vama da zaključite zašto to čine.