03.05.2015 | 22:01
Po svemu ovome što si nabrojao stvari su zaista doživjele napredak. No po čemu je to apple watch ključno napredniji?
Koliko mi je poznato, za sve ti treba fakin drugi uređaj(iphone, ipad, ipod ili što več drugo....hm moj ipad mini retina čak ni nema podršku) uz taj sat.
Za kartu ti ne treba popratni uređaj(možda kompas, a nekima ni to netreba)
Za navigaciju ti baš ne treba fizička karta, ni kompas, ni sunce, ni mahovina
Za iphone kao daljinac ti baš ne treba daljinac sa strane
Za Apple watch ti bogme treba štošta da bi vratio poruku, pogledao mail, javio se na poziv......i da ziher si ponesi neki punjač sa strane jer će ti to sigurno trebati odeš li na neki put na dan dva.
Tako da nije baš taj watch pokazao neku određenu evoluciju, u biti je...kako izmust ekipi još malo para kad su se dobrano iskeširali u par navrata za silne macove, iphone, tablete, ipode. A bitno da se mi čudom čudimo kako ta ekipa sa zapada zgrče veliku paru. Prodaja magle i ništa drugo. Prihvatit ću mac, ipad i iphone. Sve ostalo je za mene teški bulšit.
U svakom slučaju ne želim se petljat u nečiju zadovoljštinu. Svakog čovjeka razne stvari vesele. Mene male i velike, jeftine i skupe. Tako da je to bez daljnje diskusije. Ali kad mi počnete pričat o nekoj turbo evoluciji, silnom otkriću, mega turbo đinđi, ma dajte molim Vas. Koga vi to zavaravate? Same sebe ili je to pokušaj da se opravdate pred drugima? A čemu se pravdati ako Vas nešto veseli. Kupi, budi sretan i točka