30.08.2004 | 10:51
forum.nuendo.com/forum/Forum3/HTML/006196.html
Moj komentar na link:
Konačno evo i ohrabrujućih vijesti i za nas Nuendo 2- Mac korisnike, izgleda da taj spoj s G5 procesorima još nije "optimiziran", nije mi samo jasno zašto se ne treba optimizirati za PC!
Drugo očito je iz tog štiva da je Logic Pro maksimalno efikasan na Macu, pa po tome ima i prednost na Macu, no očito se radi na optimizaciji Nuendo/Cubase - G5 konfiguraciji, pa naš strah Stainberg korisnika od neminovnosti napustanja Mac platforme za korištenje Nuenda i Cubasea ipak dobiva ohrabrujući rasplet.
Naravno to uvijek treba i dočekati, na pomolu je HALion 3! Malo je frustrirajuće gledati kako kolege PCijaši rade optimizirani, a mi moramo čekati optimizaciju za postojeće stanje. Pa kad ćemo moći koristiti alate koji dolaze gotovo svakodnevno? Zar kaskajući za svijetom kao nekad u Juzi? Optimiziranje bi se valjda trebalo napraviti u nekom razumno kratkom roku, a ne kaskati po godinu dana za pc-platformom?
No mi ponosni Macovci, svakako imamo i strpljenja, no teško je ne postavljati ovakva pitanja, naravno kome je stalo do Meca!!