10.02.2013 | 09:50
CooL kaže:
U ovaj Canon PowerShot SX160 IS mi se jako sviđa a i ulazi u cijenu koju sam napisao mislim da čemo se na njega odlučiti.
Ovak, ja ti već par godina imam SX 130 (link na test:
www.photographyblog.com/reviews/canon_po...hot_sx130_is_review/ ) zato sam ti i preporučio SX 160 jer je nadogradnja i poboljšanje ovog kojeg imam i mislim da nećeš pogriješiti ..
Uglavnom ako si iz ZG skokni do IQ-a (
www.iqcentar.hr/43607-canon-sx160-is-srebrni-16mpx-32x)
Kaj se tiče slikanja klinaca imaš na kotačiću predefinirani mod slikanja brzo pokretnih objekata no kad se malo poigraš s opcijama i malo naučiš kak fotć dela nećeš nikad ni koristiti predložene modove već ćeš slikati s manualnim postavkama .. usput smayoo je spomenuo, a ja mogu potvrditi da SX 130 (o kojem razmišljam kao o poluidiot fotiću) ima kontinuirano okidanje i brzina okidanja ti je 1,5 do 2 fotke u sekundi tako da SX 160 ima isto barem toliko, ako ne i više.
Par punjivih baterija ti izdrži nekih 80 do 250 okidanja tak da i ste strane nemaš problema, a kako sam već napisao za silu mogu poslužiti i obične AA baterije s prvog kioska
PS. Ak se odlučiš za njega preporučujem ti Texusove punjive baterije (ak te zanima link ti dam na PM da ne reklamiram dućan ovdje)
Nemam sad pri ruci nikakve slike osim ove dvije (max zoom):
noć (ekspozicija 15 sekundi):
http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/2_13_03_12_5_47_01.jpeg