17.03.2018 | 12:33
zabac kaže:
Ja se s ovime ne bi uopće mučio. Staro je računalo, sabirnice nisu brze.
Čak ti je boje rješenje kupiti Thunderbolr PCIe karticu i staviti vanjsko kućište s diskovima. Tako možeš danas-sutra kad kupiš novi komp, sve preseliti.
Kako sam rekao gore, skupo je to a upitan je dobitak na tako starom računalu.
razumim sto želiš reći, i hvala ti svakako na svim informacijam.....no, imam macbook pro i7 mid 2012 2.6ghz, 16gb Rama itd itd ..... radi jaaako brzo za sve potrebe koje imam. Ovaj MP je na momente 3 puta brzi u istim tim radnjama... Apsolutno ne očekujem da je najbrži na svijetu, i shvačam ograničenja uvjetovana tehnologijom, no, želim pokušat iz njega izvuč maksimum. Ubzo cu upgrejdat procesore sa 2.4. na 3.46 po xeonu.... metnit sa 28 na 128 gb rama i gpu od amd hd 5770 u nvidia Titan X 12Gb (makwell) .... ostaju mi samo diskovi ....
Danas cu uzet Samsunga za OS i programe.... i to ce bit ok, no, moram nac nesto sa PCIe verzijama za podatke , diskove koji su brzi od 500MB klasicnog SSDa.....
nego, kako ugrađujete SSD na macpro u ove bočne 5.25 ladice.... di u ZG ima za kupit adaptere koji se mogu zašarafiti...... sve sam pregledao, moguće da mi nešto promaklo.....