Ram za imac mid 2011
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ram za imac mid 2011

25.11.2019 | 00:06
Pozz, tražim po bespućima weba ram za navedeni imac. Ima ga u owc, ali me zanima ima li di kupit u lijepoj našoj ram specifikacija ddr3 PC3-10600 so-dimm 204 pin 1333mhz? Ako je netko kupova u nas, pa da stavi link ili da preporuku koji uzet jer opisi u našim web trgovinama su uglavnom žalosni nažalost. Hvala
25.11.2019 | 00:47
A zašto ti je bitno kupiti u Hrvatskoj? Ne moraš kupovati s američkog OWC sitea ako ti se ne da čekati i komplicirati s carinom. Imaš dva EU OWC trgovca, nema carine, plaćaš belgijski PDV (16%), stiže u 4-5 dana...
25.11.2019 | 07:22
Ima i sticky tema
www.jabucnjak.hr/forum/hardver/99090-dod...-ram-za-moj-mac.html

Ja sam za svoj iMac mid 2011 kupio u Protisu.
Izvoli: link
25.11.2019 | 16:50
Zato jer u nas mogu uzet ono šta bi tija i platit na rate jbg....
Ono što me još zanima. U samom Imacu piše da ima 4 modula i svaki radi na 1067mhz.(ili tako nešto, da sad ne palim samo zbog toga), dok u specifikacijama na aplle stranici stoji da u moj model ide ram 1333mhz. Pošto sam tukac za tako nešto, a u Splitu u par trgovina ili nemaju, ili ne znaju objasnit kad ih nešto pitaš.... Zanima me šta uzet, ovaj 1067 ili 1333mhz, i u čemu je razlika tj zašto u računalu piše jedno a u službenim specifikacijama drugo?
25.11.2019 | 16:50
Hvala za link
25.11.2019 | 18:53
Ako komp prima RAM brzine 1333 MHz, onda će raditi i na sporijem RAM-u (onom od 1067 MHz), samo - sporije. Možda bi čak radio i na bržem RAM-u (onom od 1600 MHz), ali opet na svojih maksimalnih 1333. Ugl, ako nađeš 1333, kupi to. Ne moraš tražiti 1067. 1600 možda ipak ne, osim ako dogovoriš da možeš uzeti na probu, ili da možeš donijeti komp u trgovinu pa probati na licu mjesta.
26.11.2019 | 16:50
Nemam di dogovorit u okolici kad nitko nema na stanju.... Da li je ovo odgovarajući ram u linku? Hvala

www.pcshop.hr/memorija-kingmax-so-dimm-8...4-pin/25211/product/
26.11.2019 | 18:10
Trebalo bi to bit to.

Ako nista, kad kupujes online (sluzbeno "na daljinu"), imas pravo na 14 dana povrata proizvoda bez pitanja u bilo kojem shopu.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 47 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO