Pozdrav,
Kolega ima 27" iMac 5K 2017 god. i razmišlja da se doda još jedan ekran za rad u AutoCAD-u i Offisu
Bila je nedavno tema na Jabučnjaku za proširenje sa 4K monitorima i vidim da ima komentara da se nisu baš pokazali ( buđenje iz sleepa, rezolucija sa lagom i sl. ) pa gledam koji su najpovoljniji 5K dodatni monitori i naletio sam na ovaj LG www.tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx...amp;utm_medium=click po cijeni 7.000 Kn + PDV
Što ulazi u budžet pa me interesira je li ima netko isti monitor na iMacu ili ima preporuku da se neki drugi 5K dodatni monitor pokazao kao dobro ( ili loše ) rješenje za 8 sati crtanja dnevno?
Ja sam i više od 8h dnevno na Autocadu. Što se slike tiče, za autocad je svaki monitor dobar, barem meni. Što se tiče bugova i problema, mi koristimo samo LG (hdmi ili displayport) i jako smo zadovoljni, nema nikakvih problema.
Tenx na preporuci
LG i Apple se vole
Kolega dosta radi i na izradi raznih kataloga sa fotkama ( cca 20 % vremena ) pa gledam zbog toga da bi mu odgovarala ista rezolucija kao na iMac-u ali svakako LG
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj