Apple Event - March 2020
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Event - March 2020

13.01.2020 | 17:43
Pozdrav ljudi, bliži nam se i ovaj Apple Event, kao i svake godine u Marchu(3.mjesec)..

Zanima me kakva su vaša očekivanja od njega?

Navodno izlazi iPhone SE 2, novi iPad Pro, i još svašta drugo..

Otvorio sam ovaj topic eto da malo razmjenimo mišljenje oko budućnosi Apple proizvoda..

Eto to je ukratko od mene za sada..
13.01.2020 | 20:49
Vjerojatno samo sve brže i ništa više.
Neka popeglaju macOS. S nostalgijom se sjećam OSX 10.6.
Neka popeglaju Home Sharing jer ne radi uvijek dobro na iPadu. App TV na iPadu je s toliko malo opcija da niti pretraživanje nema (ili ja krivo koristim).
Neka popeglaju napokon iCloud kako bi sinhronizacija svega tekla glatko, u prvom redu mislim na slike.
(ja nikako ne mogu namjestiti da mi slike ostaju na iCloudu kad ih obrišem na telefonu, rado bi vidio neku push opciju gdje slike ovisno o postavkama idu jednosmjerno prema oblaku)
U stvari, više očekuje da rade na softveru nego na hardveru.
10.03.2020 | 18:05
Da osvježim temu, evo još malo polovica mjeseca, koliko čitam, izgleda da će Event biti 31.3., zadnji dan mjeseca..

Spominju se iPad Pro, iPhone SE 2, novi Macbook(nadam se da će dolaziti sa tipkovnicom starijeg brata od MBP 16"), onda AirTags, i još neke sitnice..

Šta bi vi htjeli od toga svega da se predstavi ovaj mjesec, i kakva su vaša očekivanja o spomenutim uređajima?

Slobodno se raspišite..
10.03.2020 | 21:01
A jesi siguran da ce ga uopce biti? Di si uopce nasa to za 31.03.?
Zadnje sto sam ja cuo je da je Santa Clara zabranila masovna okupljanja.
Mislis da ce mozda odrzati event samo online?
10.03.2020 | 21:47
Volio bih da izbace Cinema monitor u XDR dizajnu, ali nešto obično, ala onog u 5K iMacu 27", znači običan monitor "za raju".
11.03.2020 | 10:40
Ipak se odgađa event...
Rekao bih, očekivano, s obzirom na situaciju i rizike.
11.03.2020 | 11:23
Kada je Tim Cook tražio sastanak Applea s mrskim Trumpom, onda se zna da je situacija ozbiljno ugrozila poslovanje.
11.03.2020 | 15:08
Ovaj za 3. mjesec planirani event im neće biti drama za prikazati ga online ili samo predstaviti proizvode i cijene. Odgoda ili otkazivanje WWDC-a koji inače traje 5 dana s hrpom developera iz cijelog svijeta je već puno veći problem, jer to je teško preusmjeriti online, a da ima svrhe.
11.03.2020 | 21:23
Svašta je ovo sada poremetilo, a mene najviše brinu sitni obrtnici i male firme koje nekako direktno ovise o nečemu što je sada stalo zbog virusa. Npr. cvjećarka je luda jer je nabavljala 90% toga iz Italije i sada je bez robe, itd...

Lager Macova, iPhonea i iPada se opasno stanjio. Kaže mi poznanica da u cijelom New Yorku nije mogla kupiti iPad Pro. BTO strojevi koji su nam naručeni i koji su trebali biti isporučeni već prije par tjedana - ni traga ni glasa... nije veselo! Samo neka prođe taj val i da se sve normalizira prije turističke sezone, inače smo "fasovali" kao država.
12.03.2020 | 01:29
Ja sam u ponedjeljak išao u dućan elektronike kupiti kablove za zvučnike. Malo sam zastao kod pojačala pa za ono što sam pitao, sam dobio odgovor da nema osim samih izložbenih primjeraka. Šteka proizvodnja!!!! Uglavnom, da se prema trenutnim informacijama roba može očekivati najranije u travnju.
12.03.2020 | 07:47
Malo offtopic, ali neću više nego ovaj post.
Na netu kola neka audio snimka po kojoj Zagreb za 48 sati ide u karantenu i da je u HR zapravo 400 zaraženih.
E sada, sudeći po današnjim novinskim naslovima, što domaćima (u Istri je danas posljednji dan nastave, od sutra se ne ide u školu i djeca će učiti virtulno, diljem države okupljanja su smanjena sa najviše 1000 na maksimalno 100 ljudi koji moraju držati metar razmaka između sebe, u Split je uplovio trajekt iz Ancone iz kojega svi idu u karantetnu, a Italija svoja tri državljana odbija primiti natrag zbog čega će naši ukinuti linije dok su granice već praktički zatvorene osim za kamione koji "samo" prolaze kroz Hrvatsku a destinacija im je neka druga zemlja) - što stranima (Trump zabranio sve letove iz Schengenske zone, NBA se prekida jer je igrač Utah Jazza pozitivan na virus, WHO službeno potvrdila da se sada radi o pandemiji; Tom Hanks i obitelj objavili da su i oni pozitivni te da su se zarazili u Australiji)... još bi čovjek stvarno i povjerovao.
Da nisam malo prije našao ovu vijest, kako je sve to muljaža i da ljudi ne nasjedaju.
Kada sam mislio da je stvarno - nisam htio ništa pisati da ne širim paniku, sada sam objavio. Ni sam ne znam kamo to sve ide, samo mi je jasno da stav kakav ima Srbija nije dobar nikako.
www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-nit...emantirala/10082545/
Ovo su zemlje u kojima ima potvrđenih zaraženih ljudi, slika je sa stranica WHO-a.

outbreak-coronavirus-world.png

Nije se za šaliti s time, a bome niti da ga Vlade doživljavaju olako.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 10 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

damir1, drlovric, Ender, m@xym, Riba, robee, Anonimci (381)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO