10.05.2020 | 21:36
HristovMKD kaže:
Evo ovako sad Sam mjerio punjac, Adapter I ovako prve dve pipke daje 19,31v a ova sredna nista ne daje mrtva je. Onda sta mislite kao sta Sam video I ova sredna u adapter jer ima 5 pipke mora da daje negde oko 6,86v kolko Sam kapirao. Molim vas sad sta mislite sta je problem matucna IL adapter napajanje. Hvala Puno sto mi pomaze te. Da resim problem. Pozdrav
Sredina je nula kolko sam skuzio po gornjem linku, tako da je punjac uredu. A i nekom logikom, ako izvadis bateriju, da je acin mrtav ne bi laptop davao bas ikakve znakove.
Najvjerojatnije je maticna, taj model je bio poznat po tome da maticna rikne zajedno s grafickom. Na ebayu maticne idu od 100 eura pa nadalje, i to iz amerike, to je skroz neisplativo. Za taj novac uzmes ispravan rabljeni
A i da ga odneses nekom na dijagnostiku, to je sat vremena servisa, to je kod ovog modela skoro trecina cijene
Moj savjet ti je da ga raskomdas u dijelove i dijelove prodas, tj. barem one koji su sigurno dobri tipa kuciste, tipkovnica blabla... Ili ga ostavis kao omen nekim boljim vremenima mbproa, s izmjenjivim sastavnicama istog