Mini sa lako promnjenjivim diskovima.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mini sa lako promnjenjivim diskovima.

25.01.2021 | 19:07
Imao sam nesreću da mi je udar groma spalio matičnu na miniju 2012, tako da mi je ostalo kučište i ostalo što nije spaljeno. Nabavio sam nove minije i došao na ideju(hvala Bertoneu) za projekt sa lako zamjenjivim diskovima, pošto se učim koristiti i linux distre. Radi se o tome da nisam baš dobar u informatici i kod instaliranja distri, dosta često zezaju grubovi za podizanje sustava ili butanje. Uz to, mini koji sam ugradio u kučište je 2011 model i kako imam diskove još od M.Liona radi sve do H.Sierre. Linux radi skoro bez problema, osim bežične veze, jer se drajveri moraju naknadno instalirati, ali to i nije problem. Morao sam napraviti otvor na miniju i ubaciti nosač za diskove te sve to uspio upakirati i spojiti, tako da funcionira. Drugi prototip bi naravno, već bolje napravio, ali meni je bilo bitno da funcionira a manje estetika.
25.01.2021 | 19:18
priznajem ovo deluje jako zanimljivo. jel imas neki link gde si nasao ovu ideju?
25.01.2021 | 20:08
Što da ti kažem osim naklon do poda i palac gore
25.01.2021 | 20:27
@Ender, napisao sam gore tko mi je dao ideju.Onaj koji se javio poslije tebe!
25.01.2021 | 20:28
Đizs, koja mesnica...
25.01.2021 | 22:07
smayoo kaže:
Đizs, koja mesnica...

Moš mislit! Četvrtasti otvor i dvije rupe za noseće šarafe. Napraviti nosaće i spojeve diskova je bio kunst. Izvrsno služi svrsi(nije na žici pa ga neće grom).
25.01.2021 | 22:28
jzelko kaže:
Izvrsno služi svrsi(nije na žici pa ga neće grom).

Kak nije? A struja?
25.01.2021 | 23:32
Haha, ovo je pravi radioamaterski pristup, poznato mi je to...
26.01.2021 | 08:43
Janko,

Bravo za DIY! Ako funkcionira, super.
26.01.2021 | 09:20
Izgleda kao toster
26.01.2021 | 11:13
@ Bertone, odnosi se na bežičnu vezu.A napajanje je preko adaptera.Mini ima ulaz 12V jer sam izbacio unutarnji pretvarač da se manje grije.
@SuperUnknown, hehe za dva tosta od 7,9, 12mm!
26.01.2021 | 11:40
^SuperUnknown^ kaže:
Izgleda kao toster

Stvarno

... @jzeljko, patentiraj mod jer bi ti Apple mogao ukrasti ideju i malo zaobliti rubove pa reći da su se oni to sjetili prvi
26.01.2021 | 14:11
Bertone kaže:
^SuperUnknown^ kaže:
Izgleda kao toster

Stvarno

[b]... @jzeljko, patentiraj mod jer bi ti Apple mogao ukrasti ideju i malo zaobliti rubove pa reći da su se oni to sjetili prvi
[/b]
Ma nek ih voda nosi !
29.01.2021 | 20:40
Da si u Americi mogao bi tužiti grom, ovako je grom prošao lišo
29.01.2021 | 22:06
Meni to liči na Ghsotbusterskovu trapulu za slijedeći grom.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 56 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO