13.02.2021 | 17:00
Kupio sam ja prije cca mjesec dana. Space Grey, 16 gb, 512 SSD.
Meni je ovo prvi hardver iz Apple kuće.
Ja sam oduševljen za ovo kaj koristim za sada. Nažalost puno posla imam, pa se ne stignem posvetiti kompletnom prebacivanju. Imam još nekoliko kompova i na svima radim.
Uglavnom, Safari koristim za web, Google usluge rade uredno preko Safarija, PS ili LR još nisam upotrijebio, a bogami nisam stigao ni neki video izvrtiti. SIn je nešto radio i veli da je fantazija koliko sve skupa klizi.
Baterija je brutalno dobra, drži preko 16-17 sati. Ekran, zvučnici odlični.
Radio sam jedan projekt i imao sam otvoreno cca 20-tak fotki, 1 video u 720p, Safari sa 20-tak tabova koji imaju puno grafike na svojim stranicama, pisao word dokument od 60-tak stranica, slušao Apple Music. Sve je radilo meni nevjerojatnom lakoćom prijelaza između svega toga, zagrijao se neš sitno, usudio bih se reći zanemarivo.
Tipkovnica mi je neš najbolje do sada kaj sam koristio.
Osobno sam još uvijek pod hypom, tebe možda neće tak držati.
Trenutno ne žalim niti sekunde što sam dao tolike kune.
Imao sam par prezentacija sa više svega, prelazak između svega toga je ljude ostavio bez riječi.
Tako da i taj efekt meni sigurno vrijedi. Nema onoga, ma di si baš sad zaštekao, šta nečeš fotke otvoriti, zake ne ide word,....
Po meni kupuj, ali nisam mjerodavan. Ak ti nije sila, čekaj redizajn. Osim magsafe-a, nisam skužio u kom će smjeru sve skupa okrenuti. A iskreno me trenutno niti ne interesira. Meni je ovo savršen komad hardvera.
Kupio sam Adam hub da imam razvod na sve strane, do sada ga još uvijek nisam koristio jer nemam vremena sve prebrikati iz win-a.
Dvoumim se još dal ići na eksterne diskove ili piknuti malo jači Google paket i bok.
Ako imaš kakvih dodatnih pitanja, odgovoriti ću drage volje.