iPod servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod servis

27.01.2004 | 23:35
Da li na iPod vrijedi medjunarodno jamstvo kao i na powerbook. Imam mali problemcic iPod ne svira nego svaki puta kada zelim pustiti neku pjesmu on se resetira. Dok igrice mogu igrati i po sest sati bez problema
28.01.2004 | 11:33
Jesi li probao da ga resetiras? Ako to ne upali - spoji ga na komp i restoriraj novi sitem preko starog, sve pobrisi.
29.01.2004 | 18:18
Resetirao sam ga, usao u diagnostic mode, provjerio sve moguce opcije i on svira samo i jedino pod uvjetom da je spojen na struju. Sve ostalo radi i bez toga ali mogu slusati muziku samo kad je ukljucen u struju. Vidio sam da apple besplatno mijenja baterije u garanciji, nasao sam site gdje se nudi kit za zamjenu baterija, itd. Posto je kupljen u canadi nadam se da postoji opcija da se servisira tu, pa me zato interesira vriedi li na njega medjunarodno jamstvo. Zna li netko? Btw., zvao sam u svetu nedjelju ali vjerovali ili ne rekli su mi da moraju provjeriti da li iPod ima medjunarodno jamstvo, tj. oni ne znaju ima li ili nema.
06.02.2004 | 23:30
Kako sada stvari stoje mozda i nece biti potrebno da se salje na popravak. Danas sam ga otvorio i vidio to cudo dizajna iznutra a najvise me je zanimao kako izgleda mali 10GB disk. (galerija) Cim sam ga otvorio i vidio bateriju zvao sam u Djordjicevu ali je oni ne mogu nabaviti pa sam ga zatvorio. Izgleda da konektor na HDD nije bio najkvalitetnije spojen jer nakon toga radi bez baterije direktono napajanja iz zida bezprijekorno.
07.02.2004 | 21:45
a kako si ga otvorio? Jesi ga zgrebao? Dali je to primjetno?
08.02.2004 | 18:06
Primjetno je ako pazljivo gledas odnosno ako ti ja kazem gdje sam ga otvorio. Slijedio sam upute sa www.ipoding.com a i u novom macformatu sam vidio iste. Napravio sam i par fotki i bas sam poslao mail da vidim kako da ih sve ubacim u jednu odvojenu rubriku ili barem podrubriku. Za sada jedina odnosno prva slika nalazi se u zanimljivostima.
Detaljno:
Otisao samu chipoteku i kupio set urarskih odvijaca (10 kuna)
Dosao doma i pazljivo jedno pet puta pogledao instrukcije kako otvoriti iPod
Uz malo hrabrosti i sile (treba ju upotrijebiti) otvorio sam iPod
Izvadio sam HDD (malo cudo od 10GB)
Izvadio bateriju
Nazvao u Djordjicevu i baterijski centar za zamjensku. (Dobio odgovor da nema sanse da mi nabave novu)
Slegnuo ramenima
Pokusao naruciti bateriju - nista od toga jer je isporucuju samo u USA, Canadu i Australiu
Zatvorio iPod
Kada sam poceo zatvarati iPod shvatio sam da sam se malo pomucio da spojim ponovno hard disk. ( To mi je dalo nadu da mozda jednostavno nije bio pricvrscen)
Pri kraju samo moras paziti da on/off prekidac stavis tocno kako ti ne bi ostao visiti u zraku pa ne bi mogao onda koristiti hold.
Vremenski trebalo mi je otprilike 25-30 minuta za sve to ali sam barem 15-20 minuta potrosio na telefoniranje frendovima da im kazem sto sam i kako napravio. Onog trenutka kada sam ga otvorio ostao sam zapanjen kako sve to izgleda iznutra.
Na kraju tko zna sto je bilo jer ne mogu sa sigurnoscu reci niti da je baterija niti da je hdd ali je on proradio i prvi test je pokazao da je radio bez ikakvih problema oko 7 sati. (Deklarirano je 8).
Moj iPod je 10 GB slim type.
08.02.2004 | 20:07
Otvorio sam poseban dio u galeriji za 'rastavljanje ipoda' pa posalji sve tamo

Update - nisam, imam bolju ideju! Posalji slike s komentarima meni na mail pa cu sloziti to kao article! Vjerojatno ce vise ljudi to zanimati!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:
  • kupus: protonvpn na 3 dolara mjesečno
  • drlovric: [link]
  • drlovric: Jako zanimljiva i pregledna lista korisnih Mac aplikacija.
  • zoranowsky: Znam, u pravu si. Imam thunderbolt 27
  • drlovric: Ako imas vanjski monitor u svakodnevnom radu, uzmi 14". Ja sam pogrijesio sa 16". Ogroman je to laptop :)
  • zoranowsky: Dilema je taj M2Pro ili odriješiti kesu i uzeti M4Pro ali s 14" ekranom (24GB/1TB)
  • zoranowsky: @accom - Affinity, Adobe CC, DaVinci Resolve. Imam trenutno 512GB u 2 MBPro-a tak da sam se navikao.
  • drlovric: Ja imam MBP sa 512 MB, nemam problem sa prostorom. Oko 300GB je puno mozda.
  • accom: @zoranowsky Sve ovisi o tome, što želiš radit s njim.
  • zoranowsky: Nije jedini stroj, to je neka donja granica, za sve ostalo imam externe ssd-e i synology
  • Yonkis: Ne nađoh jeftiniju cijenu (u RH) od toga.. A hoće li ti 512 biti dovoljno?
  • zoranowsky: Zaboravih napisati, trenutno je u HGShopu na akciji
  • zoranowsky: Jel se isplati uzeti MBPro M2pro 16" 16/512 za 2100eur?
  • gladhr2: zna netko neko rjesenje?
  • gladhr2: [link] problem sa bluetoothom i 4. uređajem :D
  • JOHN: Hvala na info
  • Yonkis: Imaš na adidas.hr ali do 28.11 stoga požuri
  • stefanjos: affinity je na 50%
  • JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. :) Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
  • drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? :) Neko vidio nesto zanimljivo?
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO