08.03.2025 | 13:53
dpasaric kaže:
kupus kaže:
Ne znam kakvog smisla ima davati dioničarima informaciju da je cjepivo, nazovimo to tako, fake? Valjda je idući korak tih istih dioničara prodavanje te dionice, te posljedično pad vrijednosti iste?
Maksime, ti zbilja imaš i previše volje.
Ne mogu vjerovati što čitam!

I onda se ja čudim vašim ostalim zaključcima.
"Ne znam kakvog smisla ima poštivati jasnu zakonsku odredbu temeljem koje bi me tisuće i tisuće dioničara mogli tužiti za milijune $ ovisno o broju dionica!"
Što ste vi slušali na fakultetima? Jeste li baš svi bili baš FER-ovci, pa da niste zalazili van tehničkih znanosti?
A onda još kao kontrateža gornjem: "Naravno da smo se kao korporacija koja je platila 2,4 milijarde $ kazne radi korupcije, u našem redovnom modusu operandi, pobrinuli da korumpiramo vrh EU komisije koji će, van svake ekonomske logike, pristati na naše uvjete (iako imamo situaciju monoposona!) i potpuno nas osloboditi ikakve odgovornosti za građane i to još kroz tajne ugovore!" - "Ha, ništa lakše, pa Ursulin suprug radi za naše iz Biotecha!"
DOBRO KAKO VAM TREBA NACRTATI ŠTO SU IZVELI?
Okej to, slažem se da bi trebali raditi po zakonu. Ali zašto baš tad? Nisu li oni taj dokument imali i ranije? Valjda bi ga, nekom logikom, trebali objavit kad ga imaju, a ne svojevoljno. I nisam ga mogao naći na internetu, možeš li mi, molim te, linkati taj ugovor/dokument? (ne video)
Tražio sam i ovaj tvoj video od zastupnika u kongresu, nisam ga mogao pronaći. U forumu, preko searcha, opet se ne pojavljuje (ili loše pretražujem)
Imao bi više kredibiliteta kad bi uz svaki svoj post stavljao te prave linkove, a ne videe imho.