cudni titanium
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

cudni titanium

20.11.2004 | 00:36
titanium mi se jako cudno ponasa u zadnje vrijeme. naime mislim da ima 733 mhz (iako nisam siguran, a neda mi se sad palit da provjerim) i 768 rama. uzasno mi je usporen i jako tesko otvara datoteke. isto to mi se dogadja se netom (ima dsl). na iMacu otvori stranicu bez problema a titanium se muci i jedva otvara ( a nekad i uopce ne). sistem je 10.3. jel zna netko u cemu je problem?
20.11.2004 | 03:21
Vjerojatno se radi o 667 modelu. Prvo provjeri da li je RAM OK - dakle, da li zaista prijavljuje 768 mega. Najverojatnije je samo greška u file sistemu ili vrlo teška fragmentacija diska - da li si sistemski disk koristio kao scratch disk za neku aplikaciju? Provjeri stanje diska s Disk Warriorom.
20.11.2004 | 08:53
Najprije otvori terminal i napisi 'top', te pogledaj koji proces ti zdere procesor.
Zatim otvori Console aplikaciju i gledaj ima li kakvih sumnjivih poruka.
20.11.2004 | 10:22
terminal i console mi se cine u rdu. kad se vratim iz grada budem pogledo i sa warriorom. koristio sam ga kao scratch za fcp. kaj to lose utjece na hard? sta da radim ako je greska u file sistemu?
20.11.2004 | 11:42
Uf! Zasto koristitie laptop disk kao pomocni tvrdi disk za aplikacije poput FCPa?
Zar nije jednostavnije ustekat nekakav vanjski FW disk (80 Giga dodje bagatela danas) nego izmucit maleckog uzduz i poprijeko?
Aplikacije poput FCPa doslovce iz*ebu tvrdi disk disk pa je zato uvijek preporucljivo koristit nekakav vanjski za njihov rad, kojeg mozes formatirati, defragmentirati i sl. a da to ne utjece na rad tvog racunalnog sustava. Tvrdi disk u racunalu sacuvaj takvog zla.
20.11.2004 | 11:49
Najprije otvori terminal i napisi 'top', te pogledaj koji proces ti zdere procesor.

Riba, za normalne korisnike postoji Applications > Utilities > Activity Monitor, koji sve to prikaze i graficki, oboji zeleno, crveno i sareno
20.11.2004 | 12:37
Da li ti je FCP imao vlastitu particiju za scratch ili si drapao po sistemskoj?
20.11.2004 | 16:19
Da li ti je FCP imao vlastitu particiju za scratch ili si drapao po sistemskoj?
Uf, ajmo pogadjat.
Vanjski disk koristit valja (6. Bozja zapovid).
20.11.2004 | 20:23
inace ne koristim taj disk vec imam eksterni za to. ovo sam radio na njemu dok sam bio u njemackoj i nisam bio blizu vanjskog diska. nisam imo pojma da to toliko zeza hard. budem ga sad malo sa disk warriorom proso. ima li nekakvih ideja oosim toga?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 47 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO