16.01.2005 | 00:21
Pozdrav!
Nedavno sam kupio novog iMaca na 1.8mhz.
Prvo sto me zacudilo kad sam ga prvi put upalio je bilo koliko se glasno cuje ventilator iznutra, pogotovo u slucajevima kad cita dvd ili vrti nesto u photoshopu ili after effectsu ili obicnoj igrici. To zujanje stvarno pocinje smetat, nemoze se normalno ni film pogledat a da vam taj konstantni zvuk ne odvuce paznju.
Odnesen je na servis, ali posto u toj prostoriji nije bila apsolutna tisina ko u mojoj sobi nije se toliko primjecivalo zujanje, pa je zakljucak ostao na tome da ako se to jos bude culo da ga ponovo donesem na "pregled". Greska je bila moja sto ga nisam osobno nosio u servis, nego moj brat koji nije mogao zamijetit razliku u bucnoj prostoriji.
Uglavnom, kakva su vasa iskustva sa novim macom, dali vam zujanje smeta ili je na vasem racunalu to zujanje sasvim u normalim granicama?!?
svejedno cu ga opet odnjet na servis, al ovaj put osobno, dvoumim se dali je to normalno ili tako mora biti...
tolko je glasno da kad snimam glas preko internog mikorfona to zujanje se cuje u pozadini...
mozda kasnije aplodam zvuk pa da sami posvjedocite...
hvala