22.09.2011 | 17:25
Prvo pozdrav svima
ontop:
Imam macbook alu unibody 13'' (late 2008)
Treba mi pomoć malo oko baterije.
Naime, otišao mi je kvragu magsafe iznutra. Olabavio se i počeo javljat "(not charging)", ponovo uštekat riješavalo problem.
Potom se ekstra olabavio i cijelo vrijeme je "(not charging)", iako ga svejedno puni - ali ultra sporo.
(tipa: 1% / h)
Odnio sam lijepo to na servis u iStyle, povezao sve gospon ali nije pomoglo, naručili novi magsafe (konektor u laptopu, ne adapter).
I evo, čekam ga već 4 tjedna, navodno uopće ne dobivaju dijelove.
Sve radi bez problema samo što puni jako sporo (neki kontakt u magsafeu pretpostavljam).
U međuvremenu, mojom greškom, ostao sam bez baterije.
Otišao po kruh i ostao na kavi, macbook upaljen (iz nekog razloga ištekan) i to sa caffeinom i zgasio se.
I sad se više neda upalit, držao ga na punjenju dobrih 3-4 dana bez uspjeha.
iStyle nema laptopa sa kompatibilnom baterijom (wtf...) čak ni na servisu tuđih, a meni treba samo 10 minuta baterije.
E sad.
Ako ima neka dobra duša u Zagrebu kod koje bi se mogao zaletit i napunit malo bateriju, bio bih jako zahvalan.
Kvragu platim 50kn ako treba, doslovno je 10 minuta potrebno.
A što se tiče sigurnosti za laptop, stvar je u magsafeu i samo u magsafeu; baterija je potpuno zdrava - garantiram.
Možemo skoknut prvo do bilo kojeg servisa da provjere i kvragu sve kupim vam novi macbook ako napravi baterija probleme.
Dakle, radi se o:
- macbook 13'' alu unibody (late 2008): baterija paše samo u isti takav...
- Zagreb
Ako ima koja dobra duša, molim lijepo, posla se malo nakupilo pa bi mi trebao komp