27.01.2005 | 12:43
Brzina zavisi od brzine tvog kompa, tj. od toga kolko ti je brza sabirnica, protok podataka... između rama, sabirnice, harda i na kraju krajeva same brzine procesora i aplikacija koje se odvijaju.... U nadobudnom PC svijetu sad već postoje ram memorije koje kucaju na 500 MHz (PC4000), a obično je i brzina tj. takt memorije povezana s nazivom...recimo PC3200 "kuca" na 400 Mhz i ona ide u G5.... ali, kao što je Alien reko, sve bi trebalo biti downsize kompatiblino (raditi, ali u sporijem modu), no ja bi na tvom mjestu otišao do dućana i zamolio da mi ukucaju memoriju unutra, da provjerim kako radi, pa bi tek onda platio...
HG-spot ne preporučam.... Malo su postali lopovi u zadnje vrijeme, ja sam za šta mi je trebalo kupovao u Autronicu, no oni nemaju PC2700....
Jučer sam sa kolegom bio u malom dučančiću na Draškovićevoj, DIPOL i maltretirali smo tipa negdje sat vremena, jer je ovaj kolega kupovo eksterni samsungov mini hdd (60 gb) za svoj iBook, pa nije radilo, pa je tip probavo sa tri harda, da bi se ja na kraju sjetio da stvar ne radi jer su u pitanju bili diskovi formatirani po defoltu sa NTSF systemom... pa je na kraju tip još išo preformatiravat hdd....
Uf..jesam se raspisao...... Nadam se da ti je išta od ovog pomoglo....