Zovem se Tomislav i pretplatnik sam na Apple Arcade.
Evo rekao sam.
Kao netko tko se nikada ne igra na mobitelu (a i opcenito rijetko) i tko ne voli pretplatnicki model ovo je veliki korak.
Mislim da su tri stvari bile kljucne:
1. Konacno podrska za Playstation i XBOX gamepadove. Vrlo netipicno za Apple ali jedini razumni korak. Mislim da su uhvatili zadnji vlak da spase situaciju sa igrama u prvom redu na Apple TVu kojeg uglavnom koristim za Apple Arcade. Kontroler radi bas onako kako bi ocekivali i koliko vidim moze potpuno zamijeniti fukcionalnost Apple remotea.
2. Probran izbor dostupnih naslova. App store, pogotovo dio za Apple TV je krcat smeca (i da bude jasno, Apple je u tome takodjer imao prste), i uz casne iznimke vecina igara su bile krcate navlakusa za mikrotransakcije i in app kupovine ili zakrcane reklamama. Koliko vidim, Apple Arcade je to rijesio. Ne znam kako se developeri placaju i po kojem kriteriju se biraju naslovi za Arcade doduse, ali nadam se da su pravedni za svih.
3. Cricket Through the Ages. Ja i mali smo se jucer sat vremena do suza smijali igrajuci ovu blesavu igru.
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj