Evo jedna igrica koja placa. Necete se obogatiti ali ima clanova koji zaradjuju 150 eura mjesecno.
Ja sam prosli mjesec zaradio 35 eura.
Uostalom provijerite sami.
Sretno.
Pogledao sam, ali je previše nekako zastarjelo i siromašno. Kao neka hand-held konzolica iz kasnih devedesetih. Ja volim prave igre tog tipa, vidio sam Warhammer i to mi je super a probao bi i WOW samo da nađem vremena.
drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje
Ender: @ZoPaj: toliko cesto? podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana
Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju?
ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz
hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac"
hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer.
Borisone: Fali kontekst. Ako hal9000 ima preko šest banki taj "tako davno" moče biti i jučer. :-)
^SuperUnknown^: Zadnji update WhatsApp desktop appa se vise ne pokrece, ikona zabounca na sekundu i nista se ne dogodi. Starija verzija koja mi je radila je upravo "expired". Monterey OS. Ima tko slicnih problema ili rjesenje?
dpasaric: Sretan 70-ti rođendan Jobsu u nekom digitalnom raju!
Zdravac: ...ali je najpraktičniji u kombinaciji sa Password managerom. Sve se učita i sve mi je tu postavljeno i dok tako radi, nemam jednostavno potrebe za prelaskom na nešto drugo. Isto otprilike kao i sa stock Mail.app
smayoo: Safari je dreq bloatware. Najgora Mac stock aplikacija.