Star Wars - Warlords
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Star Wars - Warlords

23.05.2005 | 03:54
U sklopu Star Wars euforije koja je u tijeku nanjušio sam strašnu stvar koja je već neko vrijeme vani, a nekako mi je prije promakla - ilegalni, ali sjajno napravljen, expansion pack za i inače odlični HomeWorld 2!

Pogađate... možete birati stranu - Imperija ili pobunjenici... svi, ali zaista svi, Star Wars brodovi iz tih flota su unutra! Izuzetak su specijalni, civilni i neserijski brodovi. Znači nema Millennium Falcona, Slave 1 i Nubiana (a ne znam koji mi je draži!), ali je zato unutra sve ostalo - od Blockade Runnera (dolazim u napast kupiti ogroman Lego model) do levijatanskog i mračnog imperijalnog Enforcera.

Expansion pack je 207 mega i potpuno je besplatan, pa tko voli...
23.05.2005 | 23:04
znači li to da mogu skinuti HomeWorld 2 besplatno?????? gdje to mogu skinuti??
24.05.2005 | 01:24
Naravno da ne, HW2 je komercijalna igra.
19.06.2005 | 20:31
Bi li ja nekako mogao doći do te igre?
  • User
  • Posjetitelj
19.06.2005 | 21:27
Heh... bas bi volio to vidjet ... Naravno, ja bi bio na strani imperija, sto govori i slicica ispod mog user namea ...

Ali nisam svratio ovamo zbog toga, nego da pitam jel postoje Star Wars - Knights of the Old Republic (KOTOR) 1 i 2 za Macintosh? Igre su luuuuudilo i toplo preporucam svim linear-RPG i/ili Star Wars fanovima ...
19.06.2005 | 22:37
Ima. pogledaj malo....

www.aspyr.com/games.php/mac/

20.06.2005 | 22:48
User je napisao:
nego da pitam jel postoje Star Wars - Knights of the Old Republic (KOTOR) 1 i 2 za Macintosh? Igre su luuuuudilo i toplo preporucam svim linear-RPG i/ili Star Wars fanovima ...

Ne znam je li do moje mržnje prema linearnim igrama ili nešto drugo, ali KOTOR sam bacio s harda nakon 2 dana - s tim da je drugi dan ostao samo zbog toga sto sam mislio da sam prestrog prema igri... No, ni drugi dan nisam promijenio mišljenje, igra je tako dosadno linearna da me glava počela boljeti, so -> Empty Trash. Steta tih 2GB mog prostora na disku
22.06.2005 | 13:09
Dakle nesto kao Dungeon Siege?
Za ljubitelje finih nelineranih i dvodimenzionalnih RPG-ov pravac na www.spidweb.com
Boze koliko su mi mjeseci zivota uzeli...
22.06.2005 | 22:28
Riba je napisao:
Dakle nesto kao Dungeon Siege?

Osobno su mi od FPSa - Deus Ex je neprikosnoven.
Tu su jos Pirates! - originalni, a i ovaj novi kaj je izašao nije loš...
Ima ih, no... nema se vremena
24.06.2005 | 11:34
Imas pravo! Deus Ex je zadnji (i prvi nakon originalnog Duke Nukema) first person shooter koji mi se svidio. Mozda zato jer nije klasicni first person shooter. Nema sanse da ces tamo uletiti naoruzan do zuba i potamaniti citavu sobu zlikovaca.
Ahhhh...Pirates....
24.06.2005 | 18:03
Riba je napisao:
Ahhhh...Pirates....

Sail Ho!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić
  • Yonkis: Sretan Božić svima, koliko god vas ima!
  • drlovric: Hvala hvala :)
  • Yonkis: Happy belated bday drlovriću!
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • JOHN: Sretan rođoš!
  • smayoo: Oho! Sretan rođendan i od mene! :)
  • VanjusOS: sretan rođendan @drlovric
  • miomika: nisam znao. Ja sam na A1, tamo još ni ne razmišljaju..
  • Zdravac: danas naručio, stiže za 3-5 dana, pa kad stigne, napisati ću iz prve ruke kako radi :)
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO