05.02.2015 | 12:32
Pozdrav,
nadam se da sam temu otvorio na dobrom mjestu, ukoliko nije, isprika i neka se slobodno premjesti.
Znaci, problem koji sam imao sa spajanjem wifi sa rutera na imac je taj da je pocela pucat wifi veza izmedju rutera i kompa i to je sad sve ucestalije na svim uredjajima u kuci tako da problem u kompjuteru nije. Kako smo pod ugovorom na optimi a ruter stariji od 2god garancija je istekla i ne zele mijenjat nego se mora ili kupit sam ruter ili potpisat novi ugovor s novim paketom.
Doma sam nasao Zyxel ruter wifi p-600 series, no problem kad njega spojim je sta ne znam sifru jer ne znam od kojeg operatera je ostalo, pa sam htio pitat ako postoji koja caka da se udje u ruter te podesi nova sifra ili je ruter jednostavno bez toga beskoristan?? Znaci ruter kada spojim radi, komp mi ocita njega ali ne zeli spojit bez WEP key, ali sam skuzio da ne gori Internet lampica, pa sad ako je od drugog operatera onda mozda ne zeli radit jer je internet preko optime mozda?? Ukoliko neko zna odg pls pomagajte!!!
Puno hvala,
LP