09.07.2015 | 19:55
Nikada nisam volio iTunes i smatram da je to mozda najgori komad SW koji je Apple ikada napisao. Trude se sve trpati preko njega, umjesto da to prvo poprave i pojednostave :/
Situacija je slijedeca, pa molim znalce da pomognu...
Imam iTunes na koji je spojeno nekoliko uredjaja preko mog accounta. Suzit cemo na dva iPada i iPhone, jer je bitno za ovu pricu.
Na iOS je ukljuceno da se aplikacije automatski nadogradjuju u pozadini. Na iTunes je ukljuceno da se uredjaji sinkroniziraju sa iTunes preko WiFI.
Znaci li to da iPhone skine update velik recimo 300MB, pa to iTunes preko WIfi pokupi prilikom slijedeceg Sync sa iPhone. I onda svi ostali uredjaji to lokalno pokupe od iTunes?
Ili svaki iOS uredjaj downloada sa appstore tih 300MB neovisno, pa kada se sync sa iTunes kaze "upps, to je vec nadogradjeno, i nikome nista"?
Ako je to tako, onda mi se pomalo gubi svrha WiFi sync? :/
Koji bi bio optimalan setup? Mozda ako iskljucim da se automatski nadogradjuju na svima osim na jednom?
Kako vi to koristite? Jel radim nesto pogresno ili je to jednostavno tako? Moze li se podesiti da se aplikacije nadogradjuju iskljucivo tijekom noci?
Nije meni sto se trosi internet, imam neogranicen paket, vec bez veze trosim bandwidth a imam sigurno 15-20 uredjaja nakaceno online non stop, pa veza nekada doslovce umire
Hvala svima!