Air Video na windowsima
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Air Video na windowsima

08.05.2012 | 18:20
Ovako!! za par sedmica idem na godisnji, tj kod staraca u Bosnu. posto ovdje imam umrezen HD i naprimjer moj prijatelj moze gledati filmove sa mog HD-a , htio bih to i kod staraca da namjestim. Da im ne bih slike slao preko usb-a ili postom , da sse samo uloguju na moj hd i da mogu ili kopirati ili pregledati. nesto slicno kao AirVideo sto radi. da li to mogu nastimati i kako?Starci imaju staru kantu sa windows xp-om.
08.05.2012 | 18:52
Objasni malo taj pojam "umrežen HD". Kako točno? Jeli to NAS ili obični USB/Firewire disk?
08.05.2012 | 19:28
preko usb na airport extreme. ako mi jaran u eindhovenu moze gledati sa mog diska folmove na iphoneu , onda bi trebalo i da starci mogu sa windowsima. samo ne znam koji program je odgovarajuci za xp.
08.05.2012 | 21:54
pa ima li iko da mi odgovori? moze ili ne moze? i ako moze koji program.
08.05.2012 | 22:32
cekaj...el matorci treba da pristupe iz Bosne ,tvom hardu u Holandiji.....?
08.05.2012 | 22:55
tako nekako. trebali bi ako mogu.
08.05.2012 | 22:55
Ja svom NAS- u pristupam preko programa ili browsera,vjerovatno moze neka takva varijanta,ili da dignes neki FTP
08.05.2012 | 23:05
Trebalo bi da moze samo ne znam kojim programom.
08.05.2012 | 23:08
probaj sa ovim....znam lika,koji to koristi,za pristup svom kompu bilo gde da se nalazi....ima i na Iphonu aplikaciju....pa se i sa njim kaci....
secure.logmein.com/
09.05.2012 | 00:38
Hvala komsija.
09.05.2012 | 00:54
LogMeIn sam ja recenzirao ovdje na Jabučnjaku, i da, radi odlično. Spasio mi je guzicu već hrpu puta.
09.05.2012 | 01:02
riba, malo im j eposkupa ova uslga. mislim kome treba radi posla ok je ali meni treba samo radi da starcima olaksam gledanje filmova i slika koje snimim . sta nudi ova besplatna verzija?ili je to samo jednokratno?
09.05.2012 | 01:32
Kako misliš preskupa? Ja koristim besplatnu verziju godinama za sve živo, plaćena verzija nudi neke dodatne opcije bez kojih se može. Međutim čitam sada ovu temu i nisam siguran da je LogMeIn ono što ti treba. LogMeIn ti omogućava da se prijaviš na svoju mašinu doma bilo gdje iz svijeta preko interneta, a koliko vidim ti tražiš način kako streamati filmove sa svoje mašine negdje drugdje?
09.05.2012 | 10:05
ma tako nekako, nisu filmovi toliko ni bitni koliko slike. ili im moram kupiti iphone ili ipad.
09.05.2012 | 10:35
Mislim da će ti ovaj thread pomoći:
forums.macrumors.com/showthread.php?t=300073

Moguće da će trebati instalirat AFP (Apple File Protocol) na Windowse, ali testiraj.
09.05.2012 | 11:34
Hvala Riba
09.05.2012 | 14:33
Šta ti nije bolje uplodati slike i video na drop-box ili nešto slično,pa im onda samo pošalješ public link(za sliku ili video) koje mogu skinuti i pogledati.Video zaboravi jel je bilo koji program ograničen s propusnostiv njihove mreže,koja je vjerovatno u BiH mala.
09.05.2012 | 16:18
Vjerojatno nije bolje, jer je kapacitet kućnog diska puno veći nego bilo kojeg dropboxa (osim ako ne platiš neki mega-paket).
09.05.2012 | 17:13
scarface32 kaže:
ma tako nekako, nisu filmovi toliko ni bitni koliko slike. ili im moram kupiti iphone ili ipad.

Pa kupi im Mac Mini A onda kad jednom sve podesiš, samo drag i drop na njihovu ikonicu pa neka gledaju...

Ili iPad, kako si sam rekao.

Kaj ima tam u tvom selu ADSL?
09.05.2012 | 17:20
Nesto poput ADSL-a do 80Mb/s,jos uvijek kaskamo za HR
09.05.2012 | 17:46
U mom selu ja imam 50 Mb a starci ja mislim 8Mb.
09.05.2012 | 18:25
8 Mb je kao u HR. 80 Mb je poprilično puno. Ne kažem da je nemoguće, ali preko neke optike ili koaxa. Po telefonskoj parici - teško.
09.05.2012 | 18:40
Samo sam se salio za ADSL ide preko Koaxa DOCSIS 3.0 www.telemach.ba/Internet/112/Paketi+i+cijene.shtml
09.05.2012 | 18:46
samo su cijene paprene. www.upc.nl/internet/

kod mog provajdera 120Mb 50€ a u bosni 80Mb 120€ . Boze sacuvaj
09.05.2012 | 18:47
"Boze sacuvaj" cijenu ili Bosnu?
09.05.2012 | 19:23
Necemo o Regionalnoj politici ali cijene su zaizta paprene.
09.05.2012 | 20:10
Cijene su paprene a meni Bosna najljepsa
09.05.2012 | 21:45
Kakva politika?! Meni su bosanci interesantni. Najbolje je kad vele "kaj" s bosanskim naglaskom, ma super.
09.05.2012 | 23:27
Niti jedan grad na svijetu nije narastao od onih koji su se u njemu rodili, nego od onih koji su u njega došli. Da li si znao da je otac Augusta Šenoe bio Austrijanac, a majka Slovakinja, a u Zagreb su doselili iz Budimpešte? Vjerojatno se i njemu netko smijao kad je govorio "kaj".
10.05.2012 | 08:28
Nisam rekao kao se smijem na to, već kako mi je to jako simpatično.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 3 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO