21.06.2012 | 08:26
Zdravac kaže:
Dbuknaa kaže:
Ja imam vip bez limita 222 i potrozim mjesecno od 200 do 400 minuta,
Ali ovo je lazno reklamiranje za koje sutra idem kod odvjetnika.
Gle, uopće se ne slažem s tobom.
Znaš li ti uopće što to znači načelo pravednosti?
Probaj otvoriti Njuškalo, i pogledaj koliko se nude tomato kartice sa "nabijenim minutama", po nekoliko tisuća kuna. Sad ti meni reci zar Tele2 (ili bilo koji drugi operater) nema pravo radi takvih pokvarenih lopova ipak staviti neku klauzulu da se zaštiti???
Drugo: 5000 (PET TISUĆA minuta) = 83,33 sata razgovora HALO - OSAMDESET I TRI sata razgovora mjesečno!!!
I još k tome 100 poruka DNEVNO
I sad se ti žališ da tvome kolegi to nije dovoljno!
Stvarno te ne razumijem... I nemoj samo početi kako neograničeno znači neograničeno bla bla..
Da imaš iskustva s ugovorima bilo kakve vrste, shvatio bi da rječ neograničeno jednostavno NE postoji...
Sorry, malo sam nabrijan
Moram se osvrnuti na tvoj post i načelo pravednosti, što god to trebalo značiti. Je li to isto načelo u primjeni kad ja po pozitivnom stanju na tekućem dobivam urnebesnih 0,25 do 0,5 posto kamata, a ako odem u minus tad je kamata 15%? To su korporacije koje poznaju samo jedno načelo: profit, i nikakva ih pravednost tu ne smeta. Po toj bi logici, načelo pravednosti, penzići mogli tražiti veće penzije, jer nije PRAVEDNO da netko tko je godinama plaćal i uplaćival sad ima 1000 kuna ili to smatraš pravednim?
Također, netko bi mogel ušetat u salon i reći da nije pravedno da se on vpzi u staroj krami od stojadina bez klime, a u salonu je novi XY auto s klimom... Namjerno tjeram stvari do apsurda, jer sam osobito osjetljiv na prodavanje zraka od strane mobilnih operatera.
Da se razumijemo, ne razgovaram satima, ne pada mi na pamet visit na mobitelu 5000 minuta mjesečno, ali ako ugovor kaže NEOGRANIČENO, onda je to NEOGRANIČENO, pa taman firma s tim jednim korisnikom bila u minusu; na račun te tarife je možda dobavila 1500 novih s kojima je u plusu i onda mora biti kuš kaj se tiče ovog jednog.
I da, ni ja nisam pravnik, nego strojar i ako na štangu objesiš uteg od klie, ona se bude UVIJEK JEDNAKO spigala prema dolje, bez obzira napisal ti na nju T-COM, VIp ili TELE2, bez razlike bila na vlasti HDZ ili SPD opcija. I onda, ako u ugovoru piše neograničeno, moralo bi biti neogranično da ga jebeš. I čak i ako netko nabija konto na tomatu, a u ugovoru ne piše niš o tome, tele2 bi to trebal progutati i dati otkaz svojoj pravnoj službi koja je sročila takav ugovor.
Pun mi je q...c jednostrane promjene ugovora kad to velikim zapaše i da to svi smatraju normalnim; ajde se ti probaj iskobeljat iz nepovoljnog ugovora po načelu pravednosti, recimo ako imaš stambeni kredit u švicarcima. Jel to pravedno da ti ga obračunavaju u valuti koju nisi ni dobil ni videl i gule ti kože s leđa jer je tečaj podivljal, a lovu su već odavno plasirali i računali s bitno manjom dobiti, a sad samo koriste situaciju?!