13.07.2012 | 00:49
Bok,
Za sve koji koriste Yahoo Mail, malo upozorenje. Netko je maznuo login/password kombinaciju za Yahoo Mail i to za preko 400.000 računa tak da je korisno provjeriti da li ste među njima.
dazzlepod.com/yahoo/
Tu se ode i pretraži baza ukradenih računa. Ak ste paranoični pa ne želite upisivati cijeli mail, tko zna zašto, zapravo sam i ja to napravio, dovoljno je i dio upisati, pretraživanje radi. Recimo ak netko ima account
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
, dovoljno je upisati adria i on će izlistati sve maznute malove koji sadrže tu riječ.
Sretno, ja se nisam našao na popisu.
PS, ima i ova rečenica: "The information has since been removed but it wasn't just credentials for Yahoo, but also Gmail, AOL, Comcast, Hotmail, MSN, SBC Global, BellSouth, Verizon and Live.com as well."
To sad izgleda da je sve puno gore nego se na početku činilo, ali nije da baš razumijem gdje se točno može naći na kupu login/password za sve te usluge. Baš nema smisla, ali eto. Možda je pravi trenutak za promijenu šifre za mail.