Kako saznati password iz safaria
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako saznati password iz safaria

25.08.2012 | 12:10
Znači treba mi neki način da saznam novi password koji sam postavio na nekom forumu.Rečeno mi je na forumu,da mi je kao pass stari i da ga trebam promjeniti....to sam učinio i sad više neznam šta sam stavio za pass.Tražio sam po mail_u na koji sam se regao na taj forum,ali ne nalazim ništa.Sad s kompa ne mogu tamo,ali mogu s lapa jel je safari to zapamtio,ili se može nekako iz OS X saznati to?

Našao sam u safariu tab s password_ima od forum i sl. ali tamo nema tog foruma...sad jel sam mu rekao da ne zapamti ili sam napravio up-date browsera pa to nije zapamtio s stare verzije!!
25.08.2012 | 12:26
Jednostavno, otvori Keychain Access utility i u njemu nađi taj password, ukucaj svoj master password i voila!
25.08.2012 | 13:16
Je ali ima samo ovo u password opcijama?

25.08.2012 | 13:25
Otvori to, a probaj i "All items", pa tamo naći. Uglavnom, ako ti je on pod tim sistemom upiše sam, ona je sigurno tu, nema gdje drugdje biti.
25.08.2012 | 13:37
nema....sve sam pretražio a imam samo 4 web from password a btw. imam puno više sajtova koji traže pass...malo mi to čudno?
25.08.2012 | 17:18
Srećom da sam se sjetio lozinke.....ali ipak bi bilo dobro da netko napiše način za druge korisnike.Ovo pišem s minija i planinskog lava i u safariju nema niti jednog spremljenog passworda,niti s ovog foruma,niti me ne pita jel želim spremiti password.Kako otvara te stranice koje traže lozinke,predpostavljam da ih spema automatski...samo gdje u preference u safariju u tabu pass nula bodova,isto kao i u keychain access ??
25.08.2012 | 19:00
Pa evo "tutoriala";

1. Odeš u Safari Preferences
2. U tabu Passwords napraviš kao na slici koju sam priložio!

- nemože biti jednostavnije. Ako kod tebe nema te stranice - onda neznam - možda surfaš sa uključenom opcijom Private browsing.
Netreba čak ni ulaziti u Keychain access!!!
Fullscreen_1-d2ec35308d90cc6b65596c0a9efba3ed.jpg
25.08.2012 | 19:13
Znam za to,ali evo ti slika s safaria na kompu koji me pušta i ovdje na jabučnjak i nema niti jednog passworda? Na lapu imam par passworda i od ovog foruma i znam da ih mogu vidjeti kad unesem svoju glavnu lozinku od sistema....ali imam i još jedno 5-6 sajtova na koje ulazim a ne nalaze se na toj listi passworda.Nisam ništa uključivao na safariu.

Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 27 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO