iOS 9
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 9

13.06.2015 | 12:47
Pozdrav,

Evo ćisto da podjelim iskustvo...

Odlućio sam isprobati iOS 9 te ga prvo stavio na iPad Air. Sve odlićno radi, i za svaku pohvalu iako se radi o beta verziji.

Nakon toga, dozvolio sam si isto i na iPhone 6. Instalacija je dobro prošla, trebalo je iPhone-u 5 minuta nakon instalacije da se dogovori sam sa sobom, no sve proradilo i nije bilo problema.

No, kako to obićno i bude, pojavili se problemi... iOS 9 je poćeo jako zagrijavati sam iPhone i ždere bateriju da je to ludo (unutar 30 min palo na 65%). Razumijem da se radi o beta verziji, i toplo (za iPhone hladno ) se nadam da će se to popraviti.

Tako da sam iPhone vratio kroz DFU restore na iOS 8.

Novi fetures su odlićni i veoma korisni. Osobno mi se sviđaju svi. Siri se zaista opametila, Notes je dobio fenomenalan upgrate i sve u svemu (bar na iPad-u) sve radi kako treba. I zaista baterija duže drži (ne iPhone ).

Sad ne znam, možda je samo do mog iPhone-a.... jel netko probao?
14.06.2015 | 20:16
Nisam probao (nemam Developer account), ali hvala za Feedback!
Ništa, kad izađe druga Beta vidi je li se popravio taj Battery Drain na iP6 pa nam javi...
15.06.2015 | 05:41
Je i ja ga imam na Iphone 6 i ima battery drain i spotlight ne nalazi sve brojeve iz imenika!
15.06.2015 | 07:11
Ima li ga neko na Air 2 ?

Kako radi ovaj "novi multitasking" i split screen ?
15.06.2015 | 10:38
Tema je na krivom mjestu. Spada pod mobile. Već će netko od zaduženih to premjestit pod IOS.
15.06.2015 | 16:09
a sto se tice velicine samog OS njegove velicine?jel smanjeno?
15.06.2015 | 17:46
Beta je 2GB... kako su obećali, završna verzija bi trebala biti 1,3GB... vidjet ćemo.
15.06.2015 | 19:37
jel ima neki hint kad bi mogla beta 2
16.06.2015 | 12:41
Evo hint.... Ovo je OS X, pa će uskoro valjda i iOS

9to5mac.com/2015/06/15/apple-releases-os...elopers/#more-384962
17.06.2015 | 08:21
testirao beta 1 na iPhone 5S, jedna od beta verzija koja ima najmanje bugova do sad...
17.06.2015 | 09:14
Ma sve bi bilo super da baterija sa 100% ne padne na 40% u 4 sata !
17.06.2015 | 19:41
Kakva vam je konkretna korist u tim betama?

Zar nije dovoljno sto nas tjeraju da trpimo musice "finalnih" verzija?
18.06.2015 | 16:56
drlovric kaže:

Valjda pionirski duh, a i usput možeš stalno kukati kako nešto ne valja
29.07.2015 | 14:23
Negdje sam procitao da bi 4s mogao dobro raditi na ios9 tj da ce kompitabilan biti . Da li je to istina ?
29.07.2015 | 19:59
anelko92 kaže:
Negdje sam procitao da bi 4s mogao dobro raditi na ios9 tj da ce kompitabilan biti . Da li je to istina ?

Evo tu imas video kako 4S radi na prvoj beti iOS 9... Ne znam koja beta je sad u igri, ali za informaciju ce i ovo dobro doci...

www.phonesreview.co.uk/2015/06/13/iphone...ios-9-beta-1-review/
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.07.2015 | 03:23
drlovric kaže:

Ovisi kako gledas..

Uvjeren sam da cak i ti imas direktne koristi sto ja koristim betu na svojim uredjajima jer aktivno i detaljno prijavljujem bugove u nadi da ce "finalna verzija"bit manje bugovita. Kad izadje finalna verzija, nastavljam aktivno prijavljivati stvari koje su i dalje besmislene.. Neki to smatraju dosadnim i sizifofskim, ali nekad zaista upali.

Nije isto, ali Davor je bio poprilicno uporan godinama u vezi @ znaka na hrvatskim tipkovnicama... ili barem da se pruzi na lokalnom nivou informacija kako dobiti @ kad se kupi novi stroj i koliko se sjecam, na hrvatskim uputama, uz dobiveni stroj stoji ta informacija.

Nazalost ne znam da li su poceli printat @ na dvojku ili i dalje stoje navodnici... anyone?

Uglavnom, korist imaju developeri da prilagode svoje aplikacije (nisam), mazohisti (jesam) i znatizeljnici (kako kada)...
30.07.2015 | 08:20
Uz ovo što reče Dijete, ja volim znati što me čeka u novom iOSu dok se još mogu vratiti na stari.
A ova Beta mi je zasad OK. Osobito mi je korisna funkcija "Mod slabog napajanja" i to mi osjetno produži trajanje baterije ako sam daleko od punjača...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 3 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO