25.09.2015 | 10:24
Primjećujem učestale probleme kod učitavanja nekih internet stranica nakon nadogradnje iPada air 2 na iOS 9. To se manifestira tako da čeka na učitavanje pa moram zaustaviti i ponovo osvježiti stranicu da bi je učitao. Nekad je potrebno 2 ili 3 "osvježavanja" da bi se učitala do kraja. To se dešava samo sa nekim portalima ( index, jutarnji ponekad, ali bug.hr uvijek). Resetirao sam mrežne postavke, stavio googlov DNS, napravio hard resset i nije pomoglo. Opera Coast ima još većih problema. Probao iCab i isto, samo što se on još i ruši ( recimo 1 od dva puta ako otvaram jutarnji.
Nadogradnja na iOS 9.0.1 je znatno popravila stvari ali još uvijek mi jedino jako teško otvara bug.hr . Otvori ga nakon 3 - 4 pokušaja i dosta sporo. iCab se sada ruši samo svaku 10. stranicu, što je ogroman napredak. Ostale stranice otvaraju se za sada OK. Dakle ostaje samo bug.hr, koji mi na kompjuteru (linux) radi sasvim normalno. Nije da je nekakva šteta zbog bug-a ali mi izgleda da će trebati još 2-3 poliranja iOS-a.