18.11.2013 | 07:27
drlovric kaže:
Moj Artie, recesija je, globalna kriza, a ti mi bas ne pomazes
Odlucio sam da uzmem Air za kcerku. Ako joj bude prevelik (mada mislim da nece jer je lagan), onda bi joj poslao Mini a ostavio Air meni, tako da tvoja taktika mozda bude i realizirana
Dijete od 6 godina mi kaze "Tata, hocu tablet ko tvoj s jabukom, ovaj moj "enderoid" se non-stop gasi i blokira"
Ima doduse neko smece od 80-ak dolara, da nije steta ako ga i razbije, ali prilicno je indikativno da i djeca znaju sta valja, a nije uopce pod mojim utjecajem...
Tako treba, neka odmalena "jede" Jabuke. Voće je zdravo, zdravije od slatkiša, posebice Jabuke.
Ne veli se bezveze: an Apple a day keeps the doctor away
Ono malo što sam se družio sa enderoidima, doista trokiraju, štucaju, error ovo error ono. Nije da ne rade, ali kako (anegdota: prvi email klijent koji nije mogao dohvatiti gmail - email app na Kindle Fire HDu - veli "Your email cannot be synced with this server"... trik je ne koristiti @gmail.com nego @googlemail.com - svašta. A "ljuti" konkurent Apple protiv gmaila nema apsolutno ništa - radi savršeno i bez greške i na iPh i na iPadu i na OS X. Da, ipak je to Apple
Tako da iPad mini retinu za kćerkicu svakako (ne želiš valjda da "izgubi" oči na non-retini
).
A jedan Air za tebe... tati treba veće.
Uživajte