iPad sad uzeti ili čekati(ko zna do kad)?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad sad uzeti ili čekati(ko zna do kad)?

11.02.2011 | 15:02
Molio bi da me savjetujete! I molio bih bez glupih komentara..

Dakle, pošto je odnedavno iPad dostupan za kupit kod nas sad imam priliku da mi stara kupi iPad na R1. Moje je pitanje da li pričekati iPad2 ili ne? Po glasinama on bi mogo bit predstavljen u sljedećih mjesec dana, a ko zna kako će biti sa dostupnosti van US.

Što vi mislite, koliko je realno za očekivati da će iPad2 kasnit kod nas?

hvala
11.02.2011 | 15:09
ja bi komentirao, ali napisao si bez glupih komentara
11.02.2011 | 15:28
Po mojoj procjeni kod nas neće biti dobavljiv prije jeseni (legalno), što znači nekih minimalno 6 mjeseci nakon predstavljanja.

A što se tiče pitanja čekati ili ne, heh. Koliko ti je bitno imanje, odnosno ne imanje prednje kamere (video telefonija) jer to je jedna od 100%tnih stvari koje će novi iPad2 imati, uz sigurno jači procesor.

Ovisi jel ti problem dat novce sad, pa opet za 6 ili više mjeseci ako ti iPad2 bude toliko potreban.
11.02.2011 | 16:36
razmišljao sam o tim novostima koje bi mogle bit..kamera mi nije tolko potrebna jer sa iphoneom mogu facetime i slično radit..a ako bude tek za pola godine onda lako tada ovaj prodam i kupim novi...

super bi mi došao na faksu i okolo..

a ne znam..teško odlučit..a i ako odlučim kupit ne znam da li da uzmem 16 ili 32 gb..
  • Sank
  • Moderator
  • 221
11.02.2011 | 16:55
Ja sam imao 16Gb verziju i prodao sam je nakon dva mjeseca jer sam je uspio odmah napuniti igrama, nekim korisnim aplikacijama, malo muzike, brdo knjiga i PDF i to je to. 16Gb zapravo je 14Gb stvarnih koji su ti na raspolaganju. Ipak, ako ti nije toliko bitno da većunu toga imaš cijelo vrijeme sa sobom, onda je i tih 14Gb dosta, a u svakom drugom slučaju preporučam 32Gb minimalno.

Što se tiče čekanja, hmmm, meni se niej dalo čekati da dođe kod nas pa uzeh u inozemstvu čim se ukazala prilika. Bilo ga je prilično teško naći jer su imali problema sa nedovoljnom količinom. Lako je moguće da se to dogodi i sa verzijom 2, pa mi se čini onih 6 mjeseci prilično optimistično
11.02.2011 | 17:23
Ja bih čekao. I svima koji su me pitali od familije i prijatelja preporučio sam da čekaju.

Kažu da se stari više ne proizvodi, dakle te zalihe će brzo biti potrošene, a sada kada je dostupan na našem tržištu vjerojatno će i idući model doći znatno brže nego prvi.
11.02.2011 | 18:41
Kupi sad, pa meni prodaj nakon 6mj za amnje novaca. LOL
11.02.2011 | 21:31
Kazu da novi dolazi u 4. mjesecu, a ja se 1.4. vracam iz NY
  • Sank
  • Moderator
  • 221
11.02.2011 | 22:53
Ha, iPad 2 dolazi sad na proljeće, ali već se počelo šuškati da iPad 3 dolazi najesen Pa sad ti vidi čekati ili ne 2-jku kad se već i 3-ca najavljuje

Vidi: iPad 3 launching this fall
11.02.2011 | 22:53
Kupi sad.... zašto čekati 6 mjeseci da dođe do nas, .... kada će to onda biti 6 mjeseci do predstavljanja novog iPada ver.3 ..... pa onda opet čekati ..... itd.. kužiš na što ciljam

Provjeri u svojoj glavi da li ti ovaj iPad daje ono što trebaš i/ili želiš, .... ak je to TO, kupuj, .... ako nije, čekaj.

Čekanje samo radi toga što će izaći novi model je besmisleno, ..... UVIJEK će nakon ponuđenog izaći u dogledno vrijeme noviji i bolji ... samim čekanjem nećeš koristiti niti imati išta....
12.02.2011 | 10:07
Ja sam osobno odlucio cekati 2 jos prije nego je ipad 1 uopce izasao u SAD-u, al' to sam ja
12.02.2011 | 10:39
Piko kaže:
Kupi sad.... zašto čekati 6 mjeseci da dođe do nas, .... kada će to onda biti 6 mjeseci do predstavljanja novog iPada ver.3 ......

Pa nismo mi centar svijeta. Nek priceka jos koji mjesec i nek ode do Italije ili Austrije. Islo se svojevremeno i zbog manjih pizd@rija, da ne kazem "na kavu u Trst" .
12.02.2011 | 11:37
kupnja vani otpada jer se kupuje na R1..
12.02.2011 | 16:00
Onda kupuj odmah, ako ti treba. Ja trenutno ne vidim neki bitan feature koji bi mi stvarno trebao.
Snimanje downloada na disk, te ustekavanje usb diska ili fotica bi dobro doslo, ali nije krucijalno.
12.02.2011 | 16:04
sutra idem..jedino me sad muči dal uzet case ovaj od applea ili neki drugi
12.02.2011 | 16:17
Provjeri u Media Marktu jel imaju casove, ja sam u Osijeku sebi nasao jedan dobar, ovi od Applea su najskuplji
12.02.2011 | 16:25
jel ima koji dućan u zagrebu osim istyle opremu za ipad?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
12.02.2011 | 21:14
NenadX kaže:
...Snimanje downloada na disk, te ustekavanje usb diska ili fotica bi dobro doslo, ali nije krucijalno.

Sa iCab browserom možeš raditi download i onda preko DropBoxa prebacit di god oćeš. Ako pak ne možeš nakon downloada prebacit wireless, onda može preko kabela.

Što se tiče fotića, pa ima onaj camera connection kit, iako smo u jednom drugom topicu bili zaključili da je presporo za prebacivat slike u RAW formatu. Vidi: iPad camera connection kit
12.02.2011 | 22:33
bsevo - moram priznati da znas sto zelis

1. ne znas da li kupiti iPad sad ili cekati
2. Ako kupis sada, ne znas koji odabrati 16 ili 32 GB
3. Ako odaberes neki, ne znas koji case kupiti...

javi ako si kupio
13.02.2011 | 03:39
Kod mene slična situacija, rekao da ću čekati iPad2, a onda mi uletila impulsna kupnja. I sad mi je jedino žao što sam uzeo ovaj od 16GB, trebao sam minimalno 32 GB uzimati...

A kad dodje iPad2 lako prodaš ovaj i uzmeš novi.

Mi smo svi prezadovoljni ovdje, i siguran sam da uzimam i iPad2 uz ovaj - dva su minimum u kući, jer se teško dogovoriti oko toga tko će ga koristiti
  • Sank
  • Moderator
  • 221
13.02.2011 | 12:06
Vanjuška kaže:
Mi smo svi prezadovoljni ovdje, i siguran sam da uzimam i iPad2 uz ovaj - dva su minimum u kući, jer se teško dogovoriti oko toga tko će ga koristiti

a meni se čudili i smijali kad sam napisao da imam dva. S dvoje djece i ženom dva su minimum, a treći bi bio poželjan Možda i uljeti kad izađe iPad 2.

Ovaj od 16Gb je odličan za po doma jer osim koje dobre aplikacije i igara ne treba ništa drugo na njega stavljati. Video, muzika i slike se mogu preko WiFi-ja streamati na njega sa NAS diska pa ne treba ni računalo bit ukopčano. Doduše, igre mogu brzo zapuniti tih 16Gb
15.02.2011 | 23:37
iPad 32Gb wifi i apple case kupljen!
16.02.2011 | 01:58
bsevo kaže:
iPad 32Gb wifi i apple case kupljen!

Uživaj, neće ti biti žao...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 30 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.27 Seconds

Provided by iJoomla SEO