07.04.2011 | 18:29
Ja sam sa mojom djecom 5 i 7 godina igrao u lokalnoj mreži u troje preko WiFi Real Racing HD i GT Racing i super je! Djeca obožavaju iPad i za igranje i crtanje, a do sada u žaru igre niti jednom im nije pao iz ruke, a nisu se još ni pohabali ili izgrebali.
Doduše obukao sam ih u one zaštite od tvrde plastike.
Imam i neke ratne igre za igranje u mreži, ali to nije za klince pa nisam još imao prilike probati. Ali u single načinu su zabavne, pa vjerujem u mrežnom još i više. Jedino što treba malo vremena za privikavanje na virtualni joystick na touch ekranu. No, to nije ništa za PRAVE igrače
hal9000 mi možeš pojasniti kakvo je to "ozbiljno" gejmanje? Ja sam mislio da su igre prvenstveno namijenjene zabavi i ako se zabavljaš to je to. Moji klinci se mogu igrati na računalu, na PSP ili na iPadu. U 100% vremena kad se mogu igrati uvijek odaberu iPad. Isto vrijedi i za tatu. Imam neke "ozbiljnije" igre na PCju (Dirt 2, COD, Star Trek Online itd.) ali kad se poželim igrati, zadnje vrijeme se uvijek mašim iPada i ako su klinci za jedno mrežno utrkivanje to nam je najdraže.