10.05.2011 | 14:15
iAnte kaže:
Ako je to feature, ne sviđa mi se. Izgleda da Apple ne želi da više ljudi koristi isto računalo nego da svatko ima svoje. Da ne znam bolje pomislio bi da oni prodaju računala
Nemoj se naljutit ako ću reći da je ova tvoja tvrdnja očito bazirana na pomanjkanju informacija i znanja. To uopće ne znači da Apple tjera ljude da imaju svki svoje računalo. Zar ne znaš da se više ljudi može koristiti istim računalom tako da na njemu svaki ima svoj korisnički račun? Da moja supruga i ja kojim slučajem imamo iste kontakte onda bi na istom računalu koristili isti korisnički račun, npr. moj. S obzirom da ona ima svoje kontakte i svoj mail, a ja pak imam svoj, onda imamo i svaki svoj korisnički račun na ISTOM računalu, pa isto tako i svako ima svoje što sinkronizira sa svojim iPhoneom i iPadom jer i to imamo svaki oba svoja i naravno da je to meni poželjni feature, a ne bug ili nedostatak
Palo mi je na pamet i logirat se kao drugi user. Vidit ću. Baš sam mislio to elegantno riješit. Meni su svi kontakti na laptopu, a njoj ih čuva Google. A ništa zasad od toga.
Misliš palo ti je napamet nakon što sam ti ja to i predložio u prethodnom postu