Uzeo sam danas Ipad 2 (4.3.1) i sad me zanima mogu li napraviti jailbrake? Dosta sam gledao po netu, ali mi baš i nije jasno, a ne bi htio nešto zeznuti.
Damirst, za sada još nema jailbreaka za iPad2. Dakle, ostaje nam čekati da ga dečki iz dev-teama naprave. Bilo je nekih najava da bi se mogao pojaviti za par tjedana.
iPad2 ima novi hardware, pa jailbreak za iPad1 više ne paše za dvojku. Vidi zadnju vijest u vezi toga:
@memen Pa nisi ga valjda probao jailbreakat? Probaj držat Home i Power tipke zajedno oko 10 sekundi tj. dok se ne pojavi jabučica. Ako to ne pomogne, spoji na iTunes i napravi restore.
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM