23.07.2011 | 19:58
Da bi stvar oko moga bijeloga kožnoga pokrivala bila još žalosnija, Smart Cover je dobio tri masne mrlje. Oveće i jako vidljive. Kako su Klarine krafne došle do iPada, samo nebo zna, ali moja tuga bješe golema. Već se oprostih od 630 kn.
Pitah tete po trgovinama što da napravim, supruga zaprijeti zbog bačena novca, skoro se obratih sveznajućim forumima od očaja ali odustah od srama; sve zalud jer nitko pojma ne imade kako očistiti kožni Smart Cover koji je upio i osušio ulje.
Onda se sjetih one mekane četke za čišćenje antilopne obuće. Kupih i pjenu za suho čišćenje (inače za čišćenje sagova i tkanina). Osmijeh mi se vrati: ne da nema masnih mrlja, već se bijela boja Smart Covera vratila i postala kristalnija nego kada ga kupih!
Pozornim pregledom potvrđujem da površina nije oštećena iščetkavanjem i da straha od pjene, braćo ajpedovci, nema.
Biznis pokrećem. Javite mi se svi vi ražalošćeni s prljavim i već otpisanim gadgetima jer vraćam nadu.
Kako se ovoga sjetih prije vlastite supruge, sada likujem po kući (kao što bi ona likovala da je meni riješila neki gadan softverski problem).
Budala uči na svojim pogrešaka, pametan na tuđim, iliti lesson learned:
1) kao što svaki otrov ima protuotrov, tako i svaka mrlja ima protumrlju
2) ako se što učini nemogućim za očistiti, ne očajavajte, probajte s mojim univerzalnim Smart Cleanerom (trademark by BarbaVeli). Ne preporučujem jedino ribanje vlastite kože jer tetovaže (vjerojatno) ne idu dolje.
3) ako ne etiketi proizvoda piše "za tkaninu i sagove", to je kao da piše "za tkaninu i sagove i Smart Covere"
BarbaVeli samozvani Mr. Muscolo
p.s. oprostite zbog viška patetike, ali tako izražavam svoju sreću
p.p.s. udijel'te koju karmicu za uboga forumaša bez slave na Jabučnjaku