03.08.2011 | 11:53
Ha, ha, kako to misliš suvlasnik 1/5? Tko su ostali suvlsnici, ako smijem pitat? Mislim da li ima i djece? Pitam jer još se sjećam kad sam ja došao do prvog iPada, ja sam imao tek vremena nabaciti koju aplikaciju i igru na njega, a sve ostlo vrijeme bio je u rukama moje dvoje djece i žene
Evo odgovora na tvoja pitanjca?
1) Sve što si ikada uzeo za iPhone možeš bez da ponovo pljatiš instlirati na iPad, pa čak i one appove koji su namjenjeni samo za iPhone.
2) ako ti je na iPadu iOS 4.3.3 možeš ga jailbreakat tako da odeš na jailbreakme.com sa Safarijem. Nema jednostavnijeg jailbreaka i sve je gotovo za tren. Mada iskreno ne vidim baš puno raz.oga za to, jer ja osim RemoveBG, TruPrinta i Installousa za testiranje aplikacija ne koristim ništa drugo sa Cydie. Za neke ideje koje aplikacije koristiti pogledaj ovdje:
www.jabucnjak.hr/forum/ipad/60257-imam-n...e-app-koristiti.html
Na žalost nisam već neko vrijeme obnavljao listu, ali dodao bih jako dobar AVPlayerHD koji prikazuje sve najčešće video formate, a može se puniti drag & dropom, doduše preko kabela i iTunesa, ali bez klasične sinkronizacije.
3) iCab browser podržava direktan download sa neta, a onda mogućnost da se prebaci u npr. Dropbox, a vjerojatno ima još koji browser koji to podržava. DocumentsToGo Platinum se može povezati sa Dropboxom i tKo dijeliti dokumente, ali uskoro dolazi iCloud pa ćemo vidjeti što će on zaista nuditi. Ima playera kao npr. Media Browser koji može prikazivati slike i video preko kućne mreže sa računala ili NAS diska.
Mogućnosti su beskrajne i tek čekaju da ih otkriješ