30.08.2011 | 22:20
Jesu li vam se ikada učinile smiješne vaše supruge i ostale pripadnice ljepšega spola kada bi bile u stanju dugo razgledavati torbe u trgovinama tražeći "ono nešto", modno usklađeno, funkcionalno, a opet različito od susjede vratiju pored?
Eto, i ja, Muško, zatekao sam se u nikad-ne-reci-nikad situaciji da o torbicama razmišljam duže, ozbiljnije i sakralnije u traženju "onoga nečega", modno usklađenoga, funkcionalnoga i različitoga od susjeda vratiju pored, baš poput svoje supruge.
Naći pravu torbicu za iPad uopće nije lako. Ima ih na stotine, a samo ih je mali dio dobavljiv kod nas. Evo mojih razmišljanja:
Izvrsno mjesto za pregledavanje torbica je
www.ebags.com/category/ipad-2-bags/20062014. Ne dostavljaju izravno u HR (posredno je moguće), a dvije meni najbolje su
Ogio (
www.ebags.com/product/ogio-business-case...2?productid=10140171) i
STM Scout (
www.ebags.com/product/stm-bags/scout-ext...0?productid=10020807).
Ipak, kralj svih naramenuša je
Tom Bihn Ristretto (
www.macworld.com/article/150936/2010/04/tombihnristretto.html). Skupo: 110$ osnovni model, inače 137$ u SAD-u.
U hrvatskom jeziku torbar ima prvo, pejorativno značenje. Kad vidim kakav je uspješni poslovni model moguće razviti na osnovi torbica, poželim se nazvati torbarom. Da nam se vrate stari obrti i zanati s novim visokotehnološkim duhom!
Kakvo je vaše razmišljanje o torbicama za iPad?