14.01.2012 | 09:28
Prvo da kazem hvala svima na podrsci, stvarno mi je drago da sam nasao ovaj forum i prijavio se.
A kad jednom "sredim" Ipad bit ce vjerojatno jos pitanja jer sam stvarno nov u ovom Jabucnom svijetu.
Polako kuzim sta bih mogao napraviti tj trebao ali bojim se da trenutno nemogu nista od ovoga sto mi savjetujete.
Naime, nek koji koristim je "od firme" za koju radim i to sa kompa od firme. A hooked sam preko druge firme za koju moja firma radi.. to sve skupa znaci da imam previse restrikcija... ja svoj privatni komp ne mogu spojiti na taj net. Vlasnik ( sada bivsi) od ovog Ipada ima Itunes na svom laptopu ali isto tako nemozemo na net sa tim kompom..
Tu je tocka jer jednako tako nemogu ( ne smijem) instalirati Itunes na firmin komp. A i da mogu bilo kakav veci ( par MB)download bi trajao vjecnost..brzina kojom mogu downloadati data je max 2-3 kb/sek.. to je jedva dovoljno za sluzbenu postu.. Na moru sam i spojeni smo preko satelita.. znaci houston - thailand.. 250 km od najblize obale
((.
Nije bed izgubiti besplatne igrice i par kupljenih programa, bed je sta ne mogu na net.. Bojim se da sam "stuck' dok ne stignem doma za otprilike mjesec dana i onda sve iznova. Najvaznije mi je da znam da Ipad nije pokvaren..
Trenutno je IOS na njemu 4.3.2.. citao sam na nekom forumu da su ljudi nakon update na 5.0.1 pozalili jer im je Ipad postao kazu useless, toliko spor da se nemoze skoro koristiti, znate li nesto o tome? Kad se jednom dokopam pravog neta koji mogu koristiti mogu li ostaviti isti operating system ili ga update na zadnji najnoviji pa krenuti ispocetka?
Inace Ipad je 32GB WIFI& 3G.. i to je meni sasvim dovoljno za ono za sta ga planiram koristiti.. nece biti SAMO za igrice.