kako aktivirati iphone ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako aktivirati iphone ?

14.11.2012 | 00:59
ja sam prije 2 dana slucajno skinuo IOS 6 na iphone 3GS i sada se iphone nece aktivirati.. jel se to moze kojim slucajem kod kuce vratiti na IOS 4, IOS 5 ili moram nosit u servis da oni to naprave ? ako moram nosit u servis koliko bi otprilike kostao popravak toga ??
14.11.2012 | 11:47
Kad upališ iPhone on ti ponudi aktivaciju. Samo ga trebaš spojit na wifi. Vratit na iOS 4 ili 5 ne možeš.
14.11.2012 | 12:47
pa jel mogu oni u servisu to napravit ? jer iphone se upali i odaberem jezik, zemlju podrijekla i wifi i on se "aktivira" i onda mi stalno izbacuje da nije dostupno i pise da ponovim, ja sam ponovio 100000000 puta i nista
14.11.2012 | 14:10
Nisi nam rekao da li je telefon otključan za sve mreže,ili si ga kupio unlock a bio je npr. na vipu a ti imaš t-mobile? Kad se radi up-date na novi iOS onda ti se pobriše jb i unlock.
  • Navigator
  • Posjetitelj
14.11.2012 | 15:56
Imaš SIM karticu u telefonu? Čini mi se da mora kartica biti u aparatu.
14.11.2012 | 16:12
Da, kartica mora biti u aparatu. Ja sam prije godinu dana dao zaztjev u T-Mobile da mi otključaju stari 3G i nedavno sam stavio VIP karticu u njega. Spojio na iTunes i onda kad je skužio novu karticu, samo je potegao s neta postavke i to je to, pozdravna poruka je bila na ekranu i telefon je otključan na sve mreže.
iOS 6 ne treba priključak na iTunec, iOS 4 treba, a za iOS 5 nisam siguran.
14.11.2012 | 16:34
U jednoj drugoj temi je spomenuo da je pokušao s više kartica. Očito nije do toga.
14.11.2012 | 17:22
S više kojih kartica? Pitanje od kud je telefon?
14.11.2012 | 18:27
Telefon je zakljucan ili je HW kvar(problem sa sim konektorom) ako ubacis karticu i pokusas aktivirati a iTunes ili iPhone izbace poruku da stavis validnu karticu onda je zakljucan,ako nista ne izbaci onda je HW kvar.
14.11.2012 | 18:31
meni poruka da sam aktiviran nije dosla vec godinama
14.11.2012 | 18:54
Jedno je kada dodje poruka da je aktiviran,mislim da sam je i ja vidio 2-3 puta,ne vise.Poruka da se ubaci validna kartica izlazi svaku put,probaj.Tako da govorimo o 2 razlicite stvari.
14.11.2012 | 20:23
Riješenje je DFU mode!
14.11.2012 | 21:16
Kakve veze DFU mode ima sa aktivacijom telefona
15.11.2012 | 01:16
probao sam i vip i tmobile i tele2 kartice i niti jedna nece, za svaku karticu pise isto.. sad ja neznam sta da radim, dal se isplati uopce nosit u servis ?
15.11.2012 | 09:48
Gdje si kupio i od koga telefon? Možda je kupljen van RH i zaključan je na neku stranu mrežu. Možda netko zna kako doznati na koju je mrežu zaključan.
15.11.2012 | 12:45
kupio sam ga prije otprilike 2 god u tcomu i prije sam isto skido jace softwere, ali nikad mi se nije ovo dogodilo.. jel zna neko koliko bi otprilike kostao popravak toga ?
15.11.2012 | 14:45
Napravi restore i nemoj vratit backup. Nakon toga ga pokušaj aktivirat s T-Mobile karticom. Prati upute s telefona i s iTunesa. Ako opet ne bude išlo napiši točno koju ti poruku izbaci. Ili još bolje stavi screenshot. Ako želiš da ti netko da procjenu troška popravka, moraš dat što više podataka.

Napravi restore pa ćemo onda znat malo više.
15.11.2012 | 16:46
Aktivacija kod iOS 6 ne traži spajanje na iTunes.
15.11.2012 | 17:04
Ne traži ni na iOS5 ali ti iTunes nakon restora kaže da uneseš pin pa isključiš i uključiš iPhone u računalo (ili nešto slično). Ali sama aktivacija ne traži računalo.
15.11.2012 | 19:46
Meni se je to isto dogodilo i nisam mogao napraviti restore.. Jedino sam uspio kad sam ga stavio u DFU mode!
15.11.2012 | 21:51
reko mi je jedan prijatelj da popravak toga kosta 300 kn i onda cu i ja odnjet u servis i neka to oni sloze, jer ja nemam vise zivacaa za to.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jura22, MacSlavko, Riba, smayoo, tino1, Anonimci (599)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.28 Seconds

Provided by iJoomla SEO