19.11.2012 | 17:23
@drlovric: Ja sam iz Zagreba.
@saint: Čuj, to ti nije uopće loša ideja. Ako znaš nekog dobrog obućara na području Zagreba koji je vješt i zna učiniti sličnu stvar rado ću se zaletiti tamo, pa čak i pomoć s nacrtom, a otvoren sam za bilo kakve prijedloge tu na forumu. Naravno, da nije bitno da je to baš DODOcase. No, ovaj dizajn mi je genijalan, iako bi ja s jedne strane stavio utor za tri kartice, a s druge kao džepić za lovu.
@The_Cleric: Shvati ovo u raspravnom tonu naravno, ima na eBayu čudesa. I sam sam pretraživao. No, niti približno kvalitetom ovome. Ako imaš nešto što je kožno, ovako dvodjelno s džepićima za novce uputi me na taj link. Učinit ćeš mi veliku uslugu.
Ako netko ima prijedlog dobrog kožara, obućara, ili nekoga tko može napraviti 1/1 ovu stvar, vrlo rado. Evo, otvoren sam za prijedloge bilo koje vrste. Cilj je pribavit dobar pouch, pregledao sam 100njak case/sleeve dizajna i za sada je DODOcase sleeve najbliže onome što imam u glavi, a gore sam napisao što imam u glavi. Opet ističem, ako nas ima tu zainteresiranih za ovu vrstu dizajna pa da doradimo ideju pa da netko dovoljno stručan materijalizira istu za manje novce, nitko sretniji od mene.