IPhone 5 u trgovinama
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IPhone 5 u trgovinama

07.12.2012 | 01:23
Pozdrav, čekam iPhone već punih mjesec dana, pa zanima me da li igdje u zagrebu (ili negdje blizu zgba) ima vip centar u kojem je iPhone 5 raspoloživ?
iii dali ima tko kakvih informacija o dolasku novih količina?
07.12.2012 | 01:38
Ja ga isto tražim već duže vrijeme, u VIP-u se svi drže kao da je dolazak novih količina državna tajna i jako su tajnoviti…
Jedinu iole korisnu informaciju sam dobio u VIP poslovnici u Garden Mall-u, koja je VIP, ali ujedno i nije, neka vrsta franšize i jedina ima broj telefona koji nije broj službe za korisnike, koja je BTW potpuno beskorisna…
Tamo su mi rekli da nove pošiljke ne očekuju prije početka sljedećeg tjedna, a da će i te biti vrlo male. Što je najčudnije, nema ni 4S-a, ni četvorke, prekjučer je u poslovnici u Gajevoj bilo par 4S-a od 64 GB ali su i ti otišli u par sati.
Uglavnom, ako želiš kupiti bilo koji iPhone u VIP-u momentalno to nije moguće...
07.12.2012 | 08:59
Malo su mi čudne cijene na sajtovima naša dva glavna operatera,naime kod T-mobile piše da je cijena uređaja (petice 16 Gb) oko 5200 kn a kod VIP_a je preko 7000 kn ?
07.12.2012 | 10:03
Vip ima tendenciju nabijanja osnovne cijene uređaja kako bi pretplatnicima poskupio otkazivanje pretplate. U slučaju prekidanja pretplate plaća se razlika do pune cijene uređaja ili sve preostale rate, što korisnik izabere...
07.12.2012 | 18:43
jel tko probao kupiti preko vip webshopa? Tamo pise da su dostupni...
07.12.2012 | 20:48
Ja se ne usudim, jer kakvi su kripli, naplatili bi mi telefon i onda bi ga čekao i čekao i čekao...
07.12.2012 | 23:46
Baš tako… Znam ljude koji su ga kupili prije mjesec dana preko web shopa i još im nije stigao…
Isto tako sam primjetio da je VIP povisio cijenu iPhonea 5 za 200 KN u zadnjih dan dva… Sretan Božić i njima…
Rađe ću kupiti otključanog 4S ili 5 ako istog nađem nego što ću se više vezati ugovorno sa tom žgadijom...
08.12.2012 | 02:40
Ja sam u TComu naručio jedan crni od 64GB početkom jedanaestog i još čekam. Bio sam neki dan i rekla je cura tamo da nisu nikad dobili niti jedan takav i da ne zna kad će ih dobiti. Usput, vidim na Njuškalu da ih imaju. Kak tamo imaju ak izvorni dućani nemaju?
08.12.2012 | 12:01
Ja ti radim ko ispomoć u t comu i isto dosad nisam vidio iphone 5 od 64gb, čak jedva da sam vidio (možda nijedan jer se nesjećam sad, mislim da su samo od 16gb bili) 1 iphone 5 od 32gb. A max što vidim su po 2-3 uređaja da dođu u t centar. Prevelika je navala.
08.12.2012 | 12:10
IgorD kaže:
Kak tamo imaju ak izvorni dućani nemaju?

Svi operateri 80% uredjaja prodaju na crnom trzistu jer odmah dobiju zivu lovu. Onih 20% je pokrice pred zakonom da ih imaju u ponudi.
08.12.2012 | 13:30
Ako nekoga zanima, prije sat vremena je bilo petice od 64 GB u VIP-u u gajevoj ulici u Zagrebu...
08.12.2012 | 14:28
Po ovom vremenu si lutao po gradu? Svaka čast.
08.12.2012 | 15:12
Posao ne pita...
10.12.2012 | 10:38
ja sam svog uspio kupit 5.12. u t-centru u rijeci, usao unutra pitat dal imaju izasao s peticom 16gb crni. sad cekam samo da mi ga otkljucaju.. rekli su 3 dana ali eto vec je proslo 5...
  • Sank
  • Moderator
  • 221
10.12.2012 | 11:27
@Davordule, malo je neobično da te tako dugo nisu obavijestili da ti je otključan. Ja sam svoju peticu uzeo prije podne, a navečer isti dan sam dobio SMS poruku da mi je otključan.

Nisam još provjerio jer mi VIP ne želi prodati nanoSIM karticu bez pretplate, zapravo vjerojatno nemaju takvih, a ne znaju kako ju prebacit na vipme. Neće mi bit druge nego opet rezuckat staru ili pitat nekog frenda koji je na vipu i ima peticu.
10.12.2012 | 11:34
upravo sam ih kontaktirao u vezi otkljucavanja i rekli su mi da bi kroz 14 dana mob trebao bit otkljucan, pa cemo vidjet
10.12.2012 | 11:37
Sank kaže:
@Davordule, malo je neobično da te tako dugo nisu obavijestili da ti je otključan. Ja sam svoju peticu uzeo prije podne, a navečer isti dan sam dobio SMS poruku da mi je otključan.

Nisam još provjerio jer mi VIP ne želi prodati nanoSIM karticu bez pretplate, zapravo vjerojatno nemaju takvih, a ne znaju kako ju prebacit na vipme. Neće mi bit druge nego opet rezuckat staru ili pitat nekog frenda koji je na vipu i ima peticu.

To mi je čudno da nemaju prepaid kartica... Tu recimo ima...

webstore.store.com.hr/iPhone.html
10.12.2012 | 18:33
Otključavanje je gotovo trenutno. Ovisi od čovjeka koji hoće/može/želi/ima vremena poslati u Apple zahtjev za otključavanje. Oba svoja iPhone-a su mi otključali u roku 1/2 sata, tj. poslao sam e-mail i nazvao me netko iz T-Mobilea i rekao neka stavim drugu karticu u telefon i to je to. Moj star 3G je čekao dvije godine da ubacim karticu VIP-a. Eto, to su moja iskustva s otključavanjem.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
10.12.2012 | 19:03
Borostef kaže:
Sank kaže:

Eto, očito sam pitao pogrešnu osobu u pogrešnom VIP prodajnom centru. Baš su jadni, T-Mobileu nisu ni do kičice.
10.12.2012 | 19:42
ja evo vec peti dan cekam da mi to otkljucaju...
10.12.2012 | 23:31
Sank kaže:
Borostef kaže:
Sank kaže:

Eto, očito sam pitao pogrešnu osobu u pogrešnom VIP prodajnom centru. Baš su jadni, T-Mobileu nisu ni do kičice.

Je li kičica biljka ili organ? U ovom kontekstu prije organ! Ovo dvoje ima veze s trnjem i čičkovima. LOL
11.12.2012 | 11:56
Cijena otključane petice 16GB je u T-mobileu oko 5200 kn, a u Vipu oko 7000 kn jel tako?
11.12.2012 | 16:52
U Austriji je 679€ što je slično kao i u T-Mbileu.
11.12.2012 | 20:51
zabac kaže:
U Austriji je 679€ što je slično kao i u T-Mbileu.

Baš zbog toga i pitam jer mi otac ide tamo pa gledam je li isplativije, nisam bio siguran da li je u T-mobileu otključan model po toj cijeni.
14.12.2012 | 23:09
Evo meni danas stigao iPhone u VIP, dobili su 6 komada danas (Virovitica)...kazu da su poceli dolazit...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

florijan, jura22, MacSlavko, Riba, Anonimci (425)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO