Zaboravljeni odgovori
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zaboravljeni odgovori

22.12.2012 | 21:42
Please answer your security questions, zaboravio sam koji su odgovori na ova pitanja jel postoji mogučnost kako ih povratit ili izmjenit nemogu ništa kupit preko iPhone dok ne upišem ta dva odgovora
22.12.2012 | 21:49
kratko i jasno, ukoliko nisi u US i nemožeš kontaktirati apple službu putem telefona, NE.
23.12.2012 | 02:51
Otvori Skype, nazove americku sluzbu za korisnike i pricaj s njima najnormalnije. Naravno, trebat ce ti nesto kredita na Skypeu jer nije besplatno zvanje na fiksne linije, ali bolje ista nego nista.
23.12.2012 | 10:23
znači od svega ništa, jel postoji mogučnos mozda sa mailom i li nekako pisanim putem gdje google prevoditelj moze igrat ulogu jel sa engleskim nisam baš tak dobar da bi mogao pričat sa bilo kime
23.12.2012 | 11:34
imal neka dobra duša da bi ih nazove u moje ime naravno uz primjerenu naknadu detalji na pm
23.12.2012 | 15:42
Koliko ti je godina, ako smijem pitati?
23.12.2012 | 15:52
smiješ nije problem 40
23.12.2012 | 19:29
Sorry, srećem u poslu previše vrlo mlade ekipe (15-25) koja ne zna engleski čak niti za najosnovniju usmenu komunikaciju. Prije nego se upustiš u to posredno telefoniranje, ovdje ima podugačak thread od ljudi koji su imali sličan problem i riješili su ga mailom.

It just happened to me and now it is fixed.
Please use this link and choose email.
Apple support will contact you immediately.
expresslane.apple.com/ServiceOptionAction.action
Hope it will help you too.

Ako imaš problem s prevođenjem ili razumijevanjem nekog dijela, javi se.
23.12.2012 | 21:43
ma idem meni osnovno, ali me ubiju stručni nazivi tak da baš nevolim komunicirat čitaj neznam baš dobro, kontaktiro sam ih mailom i odgovoriše mi da baš za takve ko ja , a ima nas puno koji smo zaboravili te odgovore su otvorili security centar koji se bavi baš tom problematikom ako sam ja dobro to razumio evo mail pa ti vidi
Hello Sasa,

Michelle here from iTunes Store Support. I see that you need to have your security questions reset. As I myself need to have my own security questions answered accurately so I can purchase from the iTunes Store as well as update existing apps on my devices, I understand the desire to have correct security questions on your account. I would be more than happy to point you in the correct direction.

For security reasons, you'll need to contact our Account Security team for assistance. You will be in good hands with them, as they will be able to assist you with resetting your security questions.

You can contact the Account Security team from this phone number:

1-800-275-2273

After you have contacted the Account Security team, and have successfully reset your security questions, I would suggest setting up a rescue email. This would set you up in the event that you ever need to reset your security questions again. I see right now that you do not currently have a rescue email set up so I would suggest setting this up for future use. Rescue emails assist you greatly with resetting your security questions in the future.

The article below will assist you with how to complete this:
23.12.2012 | 22:12
Kaže da moraš nazvati taj broj da ti resetiraju pitanja. Također kaže da nakon toga postaviš i tzv. "rescue E-mail adresu", dakle neku rezervnu na koju možeš primiti podatke u slučaju da se ovako nešto opet zakomplicira.

Taj broj ne možeš nazvati ni sa skypea, ni bilo kako drugačije izvan USA, jer se radi o 1800 (0800 bi se reklo kod nas), dakle besplatnom broju.

Napiši im opet mail, ubaci ovo:

Apparently I can't dial a 1-800 number from outside the USA. Is there a non-toll-free number to call? Maybe in Europe?
24.12.2012 | 14:01
poslaše mi ovaj broj da nazovem (44) 0844 209 0611 imam osječaj da opet treba znat engleski
Michelle here from iTunes Store Support. I see that you need to have your security questions reset. As I myself need to have my own security questions answered accurately so I can purchase from the iTunes Store as well as update existing apps on my devices, I understand the desire to have correct security questions on your account. I would be more than happy to point you in the correct direction.

For security reasons, you'll need to contact our Account Security team for assistance. You will be in good hands with them, as they will be able to assist you with resetting your security questions.

You can contact the Account Security team from one of these numbers on this article:

support.apple.com/kb/HE57

I hope this helps. If you have more questions about this issue, please let me know.

I would like to thank you for your understanding. Nothing is more important to us than our customers. Sasa, I want your iTunes experience to be as enjoyable as possible. If you have any further questions or concerns please don’t hesitate to email me again. Take care and enjoy the rest of your day.

Sincerely,
ovaj mail
24.12.2012 | 14:26
S obzirom da u tablici piše da je to broj za Hrvatsku, kupi nešto skype kredita pa nazovi i pravi se blesav, pričaj hrvatski. Ne bi bilo prvi put da ima tamo netko tko priča hrvatski, srpski, bosanski, hercegovački, crnski, gorski...

Pa onda, ako nema, traži nekog da nazove umjesto tebe. Iako bi bilo bolje da to bude netko tko ti je blizu, da si fizički kraj njega kad zove, nego netko odavde s Jabučnjaka.
24.12.2012 | 16:26
ma budem čim prođu ovi praznici jer sad vjerovatno nema niko a i nije mi neka hiča, hvala svejedno pomogo si mi puno
25.12.2012 | 04:25
grga,

sad sam tek vidio ovaj topic.

Ako nista ne rijesis javi se meni na pp, ja cu ti to rijesiti s njima. Imam americki broj, pa ih mogu nazvati...
28.12.2012 | 18:46
evo več dva dana razgovaram sa belgijskom sluzbom za korisnike, preko buraza koji zivi tamo da mi resetiraju odgovore i ništa nemogu, moram se sjetit barem jednog odgovora, da znam odgovore nebi zvao njih za poludit još mi ostaje direktno kontaktirat aplle i američku sluzbu za korisnike mozda s njima bude bolje srece
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

florijan, jura22, MacSlavko, Riba, smayoo, Anonimci (365)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO