08.01.2013 | 22:16
cariblanco kaže:
Eto sam si priznao da je dovoljan samo i broj telefona...
Da, za iMessage i FaceTime na iPhoneu, ne u nekom drugom kontekstu.
...koliko ja znam kad se spoji iPhone na iTunes onda se može sve viditi;broj telefona,sreijski broj,IMEI udid itd.
Je taj dio znaš dobro, moram priznati
Kako takav pametan software ne može usporediti kontakte,programe,podatke,sms i vidjeti da je na njega spojen drugi telefon koji nema niti blizu slične podatke,pa mu postati nekakav "master alarm" da će se dogoditi nešto čudno.Jel nije normalno da netko ide sinkronizirati 70 novih kontakata koji nema a ide brisati svojih 100.....
Nemoj zamjeriti, ali tvoja prva pretpostavka da je iTunes pametan software je potpuno pogrešna jer nema pametnih računala ni softwarea, pa čak ni pametni telefoni nisu zaista pametni jer biti pametan znači moći misliti. S obzirom da oni nisu pametni, onda netko mora biti pametan, a to jedino može biti korisnik, ili možda ipak ne?
Ako je, dakle, u iTunesima postavljeno da se priključeni uređaji AUTOMATSKI sinkroniziraju, onda je pametnome za očekivati da neće puno pitanja postavljati jer valjda AUTOMATSKI znači niš ne pitaj nego radi! Jer kakva bi to automatika bila kad bi stalno prekidala proces i postavljala pitanja?!? E, sad ako je još k tome uključena opcija da se iTunesi automatski pokreću kod priključivanja iĐiđe.....
ista je stvar s sms ili raznim dokumentima,koji su na ta telefona dijameralno suprotni!Ovak sve ostaje na yes i no koje velika većina niti ne čita a čovjek se može i zaebati i da shvati da je nešto sinkronizirao s tuđeg računa a ne svog,tek kad je prekasno,jel nije gledao acc nego je kliknuo na sinkronizaciju.
Mogu oni reći da nisu oni krivi jel su vas pitali,ali to su prevažni podaci da bi samo tako mogli otići u vjetar.
Mislim da ovaj dio ne treba komentara, eto sam si napisao, ljudi ne čitaju, dakle i ne misle, očekuju od tehnike da bude pametna umjesto njih i onda kad se dogodi katastrofa sve je drugo krivo, bedasto i bezveze, a samo su oni uvijek u pravu... Mašala!