iphone 3g spajanje peko i tunesa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3g spajanje peko i tunesa

06.01.2013 | 15:30
evo naime imam 2 iphona 3g i na jednom imam sve aplikacije skinute ranije a na ovom drugom nemam nista jer imam 4.2.1 ios na oba uredaja
i sad me znaima dali je moguce spojiti oba iphona na i tines i prebacit aplikacije na 2.?
06.01.2013 | 16:12
Da, ako su oba na istom nalogu
06.01.2013 | 16:54
Staviš isti korisnički račun iliti acc od App store na oba uređaja, i na iTunes isto tako, i to je to
06.01.2013 | 17:04
Zar sam ja rekao nesto drugo ?????
07.01.2013 | 00:20
aha i sta onda??? samo prebacim npr facebook na drugi ili?
07.01.2013 | 03:24
Jesi saint samo sam tio da zvuči jednostavnije sorry na prepravljanju

Pa označiš app koje želiš da se sinkroniziraju sa tim iphoneom, iako mislim da će ti se oba jednako sinkronizirati kad ih spojiš onda
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.01.2013 | 10:53
Aplikacije se ne mogu prebaciti s jednog iPhonea na drugi preko iTunesa čak ni backupom i restoreom, jer iTunesi u backup spremaju samo podatke aplikacija, ali ne i same aplikacije.

Pretpostavlam da si mislio na to s obzirom da se na iOS 4.2.1 može instalirati sve manje aplikacija jer traže viši iOS?

Ako to nije problem, a onda, kao što je Saint već napisao, samo se sa istim Apple ID prijavi na App Store na ovaj drugi iPhone pa sa storea skini željene aplikacije. One iste koje si već platio neće ti ponovo naplatiti, a sve što si ikad kupio ili skinuo free vidiš na iTunes pod purchased, ali u tvom slučaju samo na računalu, jer na iOS 4 nema te mogućnosti.
07.01.2013 | 12:28
eh da problem je u iosu obadva su na 4.2.1 ali je jedan iphone star i kada sam njega imo instaliro sam aplikacije a ovaj noviji nemogu na njega instalirat te aplikacije jer mi trazi bolji ios pa sam mislio dali je moguce da ih preko itunesa sinkroniziram pa da na oba imam ze aplikacije?? i pritom da ne ostetim aplikacije sa drugog iphona
hvala
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.01.2013 | 14:09
Na žalost preko iTunesa nikako jer čak i da preneseš aplikacije sa starog iPhonea, iTunesi zapravo skinu posljednje verzije sa neta, a ne sa iPhonea. No, možda je moguće s kakvim alternativnim programom koji zamjenjuje iTunes pa bi trebalo malo potražit po internetu. Ako na nešto naletim javim ili možda ima netko da je već radio nešto slično pa ti se javi ovdje na forumu.
07.01.2013 | 14:41
imam onaj i funbox dali je to dobar?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.01.2013 | 17:01
Probao sam na brzinu sa DiskAidom, iExplorerom i iFunboxom sve na iMacu ne na PCu, ali s ni jednim nisam uspio prebaciti aplikaciju u ipa formatu da bi se mogla instalirati na drugi iPhone. Radio sam na brzinu i bez čitanja što i kako pa ne tvrdim da se ne može, ali definitivno neće ići bez kemijanja. Probao sam s mojim starim iPhone 3G sa iOS 4.2.1 koji je jailbreakan ali instalirane su samo neke originalne aplikacije kupljene na iTunes Storeu.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.01.2013 | 17:54
Daklem, za stare iPhone sa starim iOS 4.2.1 i starijim, problem je što se većina aplikacija dostupnih na iTunes Storeu više ne može instalirati jer traže noviju verziju iOSa najčešće 4.3 ili više. Jedna od solucija koju sam upravo provjerio jest slijedeća:

Instalirajte na svoje računalo iFunbox posljednju moguću verziju. Ja sam na svoj iMac instalirao iFunbox Version 1.0.0777. S obzirom da ja u svom backupu imam spremljene svoje originalne aplikacije još negdje iz tog doba uspješno sam na svoj stari iPhone 3G sa iOS 4.2.1 instalirao neke aplikacije na slijedeći način:

Zatvorio iTunes i pokrenuo iFunbox, spojio iPhone i kad se pojavio odabrao u lijevom stupcu folder User Applications. Zatim sam kliknuo na Dugme Install App i u otvorenom prozoru odabrao jednu app iz mog backupa na disku. Nakon kratkog vremena app je instalirana, probao i radi.

Ukoliko nemate backup starih verzija aplikacija morat ćete ih potražiti na netu.
07.01.2013 | 21:32
aha sad cu probat...
a jeste vi mozda iz zagreba???
  • Sank
  • Moderator
  • 221
07.01.2013 | 23:37
Ja sam iz Rijeke, no otkrio sam program koji bi ti mogao pomoći da prebaciš aplikacije s jednog iPhoena na drugi a zove se

Xilisoft iPhone Magic, a možeš ga skinuti s ovih stranica za PC ili Mac: www.xilisoft.com/iphone-magic.html

To je komercijalan program, ali možda će biti dovoljan demo period da si to prebaciš. ja sam uspio s iPhonea na Mac prebaciti jednu app, onda je izbrisati i opet vratiti nazad s ovim programom i sve je prošlo uredno.
09.01.2013 | 03:07
javljam za ovo preko ifunboxa znaci odem na mannig app data i instal map i izaberem aplikaciju i instaliram je i pojavi mi se na iphonu i onda ju zelim otvorit ali me izbaci iz nje
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, florijan, jura22, MacSlavko, Riba, smayoo, Anonimci (258)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.91 Seconds

Provided by iJoomla SEO