01.02.2013 | 14:04
drlovric kaže:
Defou kaže:
....Da je kojim slucajem bio 4 ili 4S. puko bi ko jaje. Koliko god me strah drzati ga u ruci jer je ultra lagan (jedini minus po meni) opet ga nebi mjenjao za 4S jer bi se taj u identicnom padu raspao skroz (staklo).
Stvarno mislis da je cetvorka tako krhka?
Pa covjece, meni nema odakle nije padao (ukljucujuci i visinu od preko 20 metara), pa nista nece da mu bude. Vjeruj mi da ga ne stedim niti cuvam, i nista mu eto nije.
Malo me zvucnik zezao, od pustinjske micro prasine, ali nista sto ne sredi komprimirani zrak za 2 min.
Nadam se da ce nekada i puknuti ili razbiti se, tako se jedino mogu natjerati da kupim peticu
Na svoj 4S ne pazim ni malo. U dzepu je bez zastite sa svim ostalim stvarima. Pao je preko 10 puta, dosta puta i po betonu.
Nema ni crtice na njemu. Kao nov je.
Naravno da svaki sljedeci pad moze prouzrociti lom, no tako je sa svakim mobitelom. 4S je jako cvrst mob, iako se ne bi reklo kad pogledas od kojih materijala je napravljen.
No kod iP5 vidim da ima savijanja, a o samim crticama i opadanju boje da ne pricam. Provjeri malo po youtubeu i lako se mogu vidjeti mane istoga po pitanju cvrstoce. No da li je to stvarno tako, nemam pojma, nemam iP5, niti cu isti ikad imati. Ali cinjenica stoji da se previse ljudi buni na krhkost istoga.
Kod 4S to nije slucaj. Dapace. Tako da su mi natpisi o krhkom 4S i vise no smijesni
P.S.
Promjenit cu 4S tek kad isti pukne/crkne. Do tad nema razloga da ga mijenjam