04.02.2013 | 09:30
Molim da ne idemo po 400-ti put u diskusije "što će ti to - virtualna tipkovnica je bolja". Nije bolja. Virtualna tipkovnica je SRANJE, pogotovo ova na iPhoneu. Ne moram davati nikakav daljnji dokaz za to - samo na jabučnjaku prebrojite postove krcate tipografskih pogrešaka, bez dijakritika, u kojima se autor ispričava (ili ne ispričava) kako tipka s iPhonea pa je zato post polučitak (jer mu se, je li, ne da ispravljati, jer je virtualna tipkovnica *SOOOOOOOOO GREAT*
Dakle, tko mi zna pomoći, molim neka mi pomogne, a tko ne - neka jednostavno prihvati da imam drugačije potrebe i standard komunikacije od njega i da ljudi s kojima se ja dopisujem ne mogu u nedogled prihvaćati nečitke mailove.
Žabac, za stylus ne brini, to sam već riješio.
Što se algoritma piše, zapravo mi je i prepoznavanje slovo-po-slovo dovoljno dobro. Zato me i zanima HWpen - to su napravili Kinezi za pisanje svojih znakova, znak po znak. Bitno mi je da je rješenje offline (da ne treba internet za pretvorbu) i da može podržavati slova s dijakriticima. I da radi kao standard input method.