Prevaren prilikom kupnje iPhona!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prevaren prilikom kupnje iPhona!

05.02.2013 | 12:12
Ovako kupio sam iPhone 4S preko njuškala za 2200 kn sa 7 maskica.
I mob se neće da upali jer mu punjač ne radi, i ima jailbreak an sebi tako da ga treba preko kompjutera palit. Lik mi je poslao šta trebam napravit i ostalo. Ali mob je bez crtice,savšeno očuvan jedino me je prevario jer je zaključan na stranoj mreži ali ja ga za to nisam ni pitao (samo sam ga pitao je li izgreban ili nije i jeli to kopija ili original) Mogu li ja sad tog čovjeka prijavit? Molim admine da mi ne izbrišu temu kao uvijek (sorry ko je na pogriješnom djelu foruma)
05.02.2013 | 12:15
Ne možeš ga prijaviti.
05.02.2013 | 12:16
Zašto ne mogu?
05.02.2013 | 12:30
Uvijek je prisutan rizik kupovine preko oglasa, pogotovo rabljenih stvari.

1. Nisi prevaren, jer eto priznajes da nisi ni pitao jel uredjaj otkljucan na sve mreze. Covjek je mogao misliti da ga zelis koristiti negdje vani recimo (mada je to vjerojatno svjesno precutao). Mogao si proci puno gore, da kupis ukraden recimo ili pokvaren, tada bi bio prevaren.

2. Ta stvar da ga moras paliti preko comp je jucer rijesena, izlaskom JB 6.1, i to se moze napraviti

3. Puni ga na USB kabel, dko ne kupis punjac.

I kome bi ga ti prijavio?
05.02.2013 | 12:34
Pa tužbom na sud!
05.02.2013 | 12:59
Pa pozuri, stignes jos danas, otvoren je Sud.

Do ponedjeljka ce tvoj slucaj biti rijesen, u srijedu lova na racunu

Najkasnije cetvrtak...
05.02.2013 | 13:00
Daj ne zaj*bavaj ja očajan, a ti mi živce dižeš
05.02.2013 | 13:03
Jesi uopce uspio upalit iphone?
05.02.2013 | 13:07
Ne, ali ja sad ne mogu ništa ako ga on ne želi nazad?
naprimjer da mi je poslao komad cigle ja mu opet ne mogu ništa jer sam čuo da je kupnja preko njuškala na vlastitu odgovornost! ?? :/
05.02.2013 | 13:10
Jel ga uopce prepoznaje komp?
05.02.2013 | 13:11
Ma prepoznao bi ga da mu punjač radi! Trebam novi kupit jedino to ne radi sve ostalo savršeno!
  • mileni
  • Posjetitelj
05.02.2013 | 13:14
Pa da li si ti uopce isprobao iPhone prilikom kupovine?
05.02.2013 | 13:16
Spoji ga na komp nek se puni kako je drlovric napisao, kad ga prepozna napravi restore na itunesu...
Zaboravi na neke tuzbe i slicno, nista od toga.
05.02.2013 | 13:25
Neće ti pomoći no možda te malo nasmije, anegdota mog kolege s posla na njuškalu.
Prodaje kolega izraubani (čitaj polu ispravni) iPhone 4 i javi mu se lik iz nekog sela pored Siska, kaže da nema love ali ak može zamjena .. uglavnom dogovore njih dvojica razmjenu iPhone za polovni gumeni čamac, potegne kolega do siska, dolazi predvečer da u polumraku naprave razmijenu kako lik iz Siska ne bi previše razgledao telefon, on liku telefon ovaj njemu čamac iz štaglja, kolega ide doma sretan kaj se riješio telefona, slijedeći dan razmota čamac, a čamac na xy mjesta izgrizli miševi, e tko je koga sad više zaje***
Na žalost, to je slika trgovine u Hr ..
05.02.2013 | 14:32
ma dobro si proso..vidi sta se desilo ovom mom zemljaku.....Strasno...
www.blic.rs/Vesti/Drustvo/366123/Narucio-noutbuk-dobio-cepanicu
05.02.2013 | 14:44
Hajmo polako,tetlefon ima tethered JB tj palis ga preko kompa-redsn0w.Prodavcu nemozes bas nista jer nisi pitao da li je zakljucan ili n,nisi provjerio prije kupovine sto je tvoja greska.TAko da je najbolja varijanta da pokusas osposobiti telefon da radi.
05.02.2013 | 14:58
Bertone kaže:
Neće ti pomoći no možda te malo nasmije, anegdota mog kolege s posla na njuškalu.
Prodaje kolega izraubani (čitaj polu ispravni) iPhone 4 i javi mu se lik iz nekog sela pored Siska, kaže da nema love ali ak može zamjena .. uglavnom dogovore njih dvojica razmjenu iPhone za polovni gumeni čamac, potegne kolega do siska, dolazi predvečer da u polumraku naprave razmijenu kako lik iz Siska ne bi previše razgledao telefon, on liku telefon ovaj njemu čamac iz štaglja, kolega ide doma sretan kaj se riješio telefona, slijedeći dan razmota čamac, a čamac na xy mjesta izgrizli miševi, e tko je koga sad više zaje***
Na žalost, to je slika trgovine u Hr ..

e bas si me nasmijao, svaka cast

za autora teme: skuzio si da se nisi dovoljno informirao o kupovini navedenog uređaja i to je prvenstveno tvoja greska, sta je tu je...

kak ti je ekipa vec rekla, spoji ga kablom na komp da se napuni, restoraj uređaj na zadnji moguci iOS 6.1. Nakon tog ak hoces mozes ga JB-at ili ne, tvoj odabir.

Otkljucavanje ti je mislim 450kn kod nasih operatera (mozda se varam). I nastavis koristit ajfonče
05.02.2013 | 15:34
Na koju mrežu ti je zaključan?
06.02.2013 | 01:56
krivca bi trebao traziti u sebi posto si platio par tisuca kn a da se nisi raspitao o uredjaju i o tome da lli odgovara tvojim potrebama.
zakljucan/otkljucan je valjda prva stavka na chek listi prilikom kupovine iphonea.
06.02.2013 | 02:18
provjeri na koju je mrežu zaključan pa onda vidi dalje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • jura22: Na danasnji da Steve Jobs je predstavio prvi komercijalni Macintosh.
  • Riba: Ja sam davno narucio sa UK Amazona ali vidim da tamo vise nije available.
  • Riba: Haha, je, evo nasao ga u order history, trebao bih nabaviti novi.
  • Yonkis: A kako to nabaviti jer vidim da je made in Scotland? Toga nema u RH ili..?
  • Vanjuška: Našao... Deo-go.com To buraz!
  • Vanjuška: Riba, nemrem naći tvoj post na forumu o onom čudesnom pripravku s Amazona koji je rješavao skorene mrlje od znoja na majicama... Sjećaš se toga? Imaš link? B>io sam kupio onomad i super je poslužilo, sad mi opet treba, a nemrem iskopati jer ne znam koji skup riječi bih koristio.
  • smayoo: Poslao sam ti nešto, ne znam je li to - to što trebaš?
  • Riba: Pogledat cu jos ali ne mogu reproducirati, posalji mi na mail developer console output u browseru, pretpostavljem da ne ucitava javascript ali ne znam zasto kod mene onda radi.
  • smayoo: Nije pomoglo
  • Riba: stefanjos i smayoo - kod mene je sve u redu na oba browsera, pokusajte ocistiti browser cache
  • jura22: Mozda postoji neka intimna povezanost. Tada se isplati.
  • kupus: Ne isplati se. Ispravan vrijedi par sto eura max, i to si sretan ako ga prodaš.
  • Damirst: Vidio sam da su nove po cca 100€. Isplati li se to s obzirom na starost uređaja?
  • Damirst: Koje grafičke mogu u taj model?
  • pbreaker: *5670 sam ja kupovao s 512mb za 2010...
  • pbreaker: Kupovao sam ja radeon 6770 za imac2010 preko aliexpressa i radi sve vec nekih godinu dana. 6970 je u 2011 modelima koliko znam, grafa s 2gb ne crkava ona je na aliju oko 80Eura. tako da bolje staviti nju nego od 1gb koja je nešto jeftinija.
  • drlovric: Imamo li nekog kolegu Jabucara iz Benkovca ili Zadra? :)
  • dpasaric: Teško ćeš to naći, to je jedino što može krepati u tim strojevima.
  • Damirst: Ekipa, ima li netko za prodati grafičku Radeon HD 6970M za iMac 27 mid 2010?
  • smayoo: I na ffox isto
  • stefanjos: oglasnik opet u banani, bar na chromeu
  • ZeljkoB: Ako netko trazi iPad Pro 11" ili iPhone 12 Pro Max, u oglasniku su, slike detaljne na zahtjev, sve kao novo
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

florijan, jura22, MacSlavko, Riba, Anonimci (233)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO