28.02.2013 | 22:46
Dakle, klasicna prica...
Iako pazim koliko mogu, imam elegantiji tanki i otvoreni tip
iphone case (vrh i dno otkriveni), kao i screen protector, svaki uredjaj do sada kad tad zavrsi sa ogrebotinom.
I dok se ogrebotine kod iphone 2g/3g/4 nisu toliko vidjele, na crnoj petici onaj dio brusenog aluminija koji zovu
bezel toliko je osjetljiv na grebanje da je to iritantno. Ogrebotine ne bi bile toliko problematicne, da ne otkrivaju sjajnu metalnu povrsinu tako da se i najmanja ogrebotina vidi iz aviona.
Iako sam znao za to i prije nego sam ga kupio, uvijek kupujem crni iphone jer mi vise "lezi" i elegantiji je tj. ima poslovni stih za razliku od
fancy bijelog uredjaja.
Jedini lijek za sada kojega sam se sjetio ( a poslije procitao da ga i drugi primijenjuju) jest lagano prijeci preko ogrebitine crnim tankim alkoholnim markerom.
Ima li netko drugacija iskustva. Da li je netkome crni i5 jos uvijek nakon vise od 2 mjeseca koristenja bez ogrebotine, a da nema autmobilsku gumu na njemu? Kako sanirate ogrebotine ako ih uopce sanirate? Brinu li vas?
PS
Ogrebotine su nastale gotovo bezazleno i sitne su, mogu zamisliti kakve bi tek bile da je zviznuo na beton sa metar visine.